NAJREALNIJI ISHOD SUSRETA: Hajduku i Bajši po bod nakon 90 minuta borbe u Staparu!

Autor:

Sport

04.09.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po poluvreme "podelili" su igrači oba tima.

NAJREALNIJI ISHOD SUSRETA: Hajduku i Bajši po bod nakon 90 minuta borbe u Staparu!

Foto: Elena Lazić/FK Hajduk Stapar

U okviru četvrtog kola Vojvođanske lige Sever ekipa Hajduka iz Stapara ugostila je sastav Bajše. Domaćin susreta je od starta sezone osvojio šest bodova, dok je gost ubeležio bod manje.

Prava prvenstva, i jako borbena utakmica viđena je u Staparu gde su gosti ušli u meč nešto ofanzivnije i tom im se nakon 13 minuta igre isplatilo. Nakon akcije po levoj boku, lopta stiže u kazneni prostor domaćina, odakle je Mirko Vranješ sa nekih 11 metara šalje u mrežu, 1:0 za Bajšu.

Rani gol otvorio je dodatno meč, prilika je do odlaska na odmor bilo na obe strane, ali su mreže ostale netaknute, gosti na desetominutnu pauzu idu sa minimalnom prednošću.

U redovima domaćina je na startu drugog dela izvršena jedna izmena u sastavu, mladi Bojčetić je svoje mesto na terenu ustupio Dujakoviću. Stvorili su igrači Hajduka par šansi pred golom Damjanovića, ali se za promenu rezultata čekalo sve do 73. minuta.

Republika

Foto: FK Hajduk Stapar

Remi u Staparu

Lepa akcija domaćih, Agbaba je probio do kaznenog prostora Bajše, nakon udarca, lopta se opet odbija do njega, ali ovoga puta je odlučio da je pošalje do Filipa Kovačeva, koji je šalje u mrežu, 1:1.

Izjednačenje je motivisalo domaćina, krenulo se svim silama na gol rivala, opet je Agbaba uleteo u 16 metara, ali je golman gostiju bio ovoga puta uspešeniji u njihovom duelu. 

Pokušali su i gosti do ponovne prednosti, ali se na kraju ispostavilo da je remi najrealniji ishod utakmice, po poluvreme "podelili" su igrači oba tima. 

Hajduk (Stapar) - Bajša 1:1 (0:1)

Hajduk: Rašeta, Lazić, Agbaba, Stojšić, Kovačev, bajčev, Jančić, Basarić, Bojčetić (od 46' Dujaković), Kucurski (od 71' Mančić), Kovačev

Bajša: Damjanović, Varga, Morović, Vranješ (od 83' Da. Rahić), Marjanović, Dugandžija, Krivokapić, Savin, Batori, Avdalović (od 92' Stevanović), Nađ (od 90' De. Rahić)

 U sledećem kolu sastav Bajše dočekuje Radnički 1905 iz Bajmoka, dok Hajduk ide na noge ekipi Bačke 1901 iz Subotice.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading