PRAVI DERBI U DRAGINJU: Het-trik rezerviste Lazića doneo bodove domaćinu!

Autor:

Sport

04.09.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličnu partiju pružio je i tim iz Sovljaka, ali je na kraju slavio sastav Vojvode Stepe.

PRAVI DERBI U DRAGINJU: Het-trik rezerviste Lazića doneo bodove domaćinu!

Foto: youtube.com/printscreen/FSMO

U okviru 3. kola Mačvanske okružne lige ekipa Vojvode Stepe iz Draginja ugostila je sastav Stojana Lazarca iz Sovljaka.

Na stadionu u Draginju sastali su se prošlogodišnji osvajači svojih grupa Međuopštinske lige, domaćin je u prva dva kola osvojio četiri boda, dok je gost sa maksimalnim učinkom.

Ušli su bolje u meč domaći, pred oko 150 gledalaca viđena je velika borba po čitavom terenu, ali su igrači Vojvode pokazali nešto bolju i konkretniju igru na polovini rivala.

Domaći su u dva navarata mogli do prednosti, oba puta su to bile prilike nakon prekida, ali je mreža golmana Babića ostala netaknuta, gosti su imali jednu dobru priliku, ali se na desetominutni odmor otišlo bez golova.

Identična igra viđena je i od starta nastavka, domaćin je imao loptu u nogama, dok su gosti čekali svoju priliku iz brze promene poseda. Brz kontranapad viđen je ubrzo na polovini Vojvode Stepe, ali je udarac Danojlića prošao tik pored stative. 

 

 

Posle par minuta tim iz Sovljaka je opet zapretio, ali je udarac iz daljine Petrovića završio na gornjem okviru gola. 

Uzvratili su i domaći ubrzo, promena koju je izvršio trener Damnjanović se ispostavila kao ključna za osvajanje sva tri boda na ovom meču. Nakon odbitka, rezervista Lazić stiže do lopte i smešta je u mrežu, 1:0 za Vojvodu u 66. minutu. 

Samo tri minuta kasnije isti igrač duplira prednost domaćina, što dodatno remeti dalje planove rivala, 2:0. 

Razigrali su se u potpunosti domaći, napadali su, stvarali šanse i stigli su do trećeg pogotka. Strahinja Lazić je kompletirao svoj het-trik u 78. minutu, 3:0. 

Pitanje pobednika je u tom trenutku u velikoj meri bilo rešeno, ali se ni gosti nisu predali. Nakon greške odbrane i udarca Đonlića, lopta kači jednog od odbrambenih fudbalera u ruku, sudija dosuđuje kazneni udarac za Stojan Lazarac. 

Siguran realizator najstrožije kazne bio je Nemanja Jovičić za konačnih 3:1 u korist Vojvode Stepe.

Vojvoda SS - Stojan Lazarac (Sovljak) 3:1 (0:0)

Vojvoda: Protić, Ignjatović, Babović (od 57' Savin), Dobrić (od 80' Tadić), Poledica, Stojanović, Petrović (od 46' Anđelić), Antonić, Damnjanović, Todorić (od 46' Lazić), Dukić (od 46' Vasić)

Stojan Lazarac: Babić, Panić (od 73' Obrenčević), Mitrović, Đukanoviž, Jovičić, Filipović, Pavlović, Petrović, Danojlić (od 57' Berić), Đonlić, Kovačević (od 73' Kojčić)

U sledećem kolu u Sovljak gostuje sastav Gučeva, dok ekipa Vojvode Stepe ide na noge timu Mladosti iz Prnjavora.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading