DA LI JE OVO GOL SEZONE: Puškaš nagrada se vidi iz Pančeva?! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.09.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jakovljevićevu minitijaturu vredi videti više puta.

DA LI JE OVO GOL SEZONE: Puškaš nagrada se vidi iz Pančeva?! (VIDEO)

Foto: FK Tempo Sefkerin

U okviru drugog kola Druge južnobanatske lige (grupa Istok) ekipa Tempa iz Sefkerina ugostila je sastav Borca iz Sakula.

Dueli ova dva tima su u prošloj sezoni vođeni u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica Opovo, i bili su jako interesantni, isti slučaj bio je i u višem rangu. Borac je u prvom kolu slavio protiv Starog Tamiša rezultatom 5:1, dok je Tempo rezultatom 4:1 savladao tim Voje Gačić.

Duel u višem rangu završen je remijem, gosti su poveli u 53. minutu preko mladog Nemanje Nedića, dok su domaći pogotkom Zvonka Jakovljevića stigli do izjednačenja u 74. minutu, i tada je postavljen i konačan rezultat meča.

Utakmicu je obeležio pogodak domaćina u 74. minutu koji spada u kategoriju "Puškaša". Nakon prekida i kratkog odigravanja lopta je stigla u kazneni prostor gostiju, Jakovljević je leđima bio okrenut prema golu rivala, primio je loptu grudima, nakon čega je "makazicama" savladao golmana Šiđanina.

 

 

Dvadesetsedmogodišnji Jakovljević je dres Tempa obukao početkom kalendarske 2022. godine, reč je o iskusnom fudbaleru koji je kroz karijeru bio i član dosta jačih rangova takmičenja. Zvonko je branio boje Velike Reke, Karađorđa (Topola), Borca i Jedinstva iz Paraćina, kao i Bačke i Spartaka iz Subotice.

U sledećem kolu tim iz Sefkerina gostuje sastavu Mladosti iz Vojlovice, dok Borac dočekuje ekipu Voje Gačić.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading