POJAČANJA SE VEĆ DOKAZALA: Sastav Krćevca novom odličnom partijom stigao do trijumfa!

Autor:

Sport

04.09.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća Mijatović "nose" ekipu.

POJAČANJA SE VEĆ DOKAZALA: Sastav Krćevca novom odličnom partijom stigao do trijumfa!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru drugog kola Opštinske lige Topola ekipa Krćevca ugostila je sastav iz Goroviča. Domaćin je u ovaj susret ušao sa tri osvojena boda na premijeri, dok su gosti bez bodova.

Ojačali su domaći igrački kadar za vreme letnje pauze, ciljevi za aktuelnu sezonu su veliki što su fudbaleri Krćevca pokazali i od prvog minuta ovog susreta. 

Ofanzivna igra i učestali napadi na polovini rivala rezultirali su sa dva gola u kratkom vremensku razmaku.

U 17. minutu Predrag Mijatović pogodio je iz slobodnog udarca za vođstvo domaćina od 1:0. Samo minut kasnije isti igrač je iz prekida dodao loptu do Bojana Matijaševića koji je glavom šalje u gol Goroviča, 2:0. 

Republika

Foto: FK Krćevac

Drugi trijumf Krćevca

Pokušavali su gosti da se trgnu, i da do odlaska na odmor stignu barem do jednog pogotka, ali u tome nisu uspeli. Braća Mijatović i Nemanja Đurić su nosili igru Krćevca, koja iz meča u meč izgleda sve bolje.

Od starta nastavka meča viđena je gotovo identična slika kao i na startu susreta, naleti domaćina rezultirali su novom loptom u mreži golmana Pantića. Miloš Ivanov je iz ugla uputio centaršut u peterac rivala, tamo je najbolje reagovao Nenad Mijatović koji glavom uvećava prednost na 3:0.

Nisu se tu zaustavili domaći fudbaleri, odličnom igrom stigli su do još dva gola, prvo je nakon prodora solo akciju završio Nemanja Đurić za 4:0, dok je u 70. minutu Mijatović na asistenciju svog brata blizanca Predraga povosio na 5:0.

Opao je tempo nakon ubedljive prednosti domaćina, kod igrača Krćevca se jasno videla opuštenost, što su gosti uspeli da kazne sa dva pogotka. U 73. minutu mrežu Đorđevića zatresao je Miloš Glišić, dok je konačnih 5:2 postavio rezervista Mihailo Živanić u 83. minutu.

Krćevac 04 - ZT Gorovič 5:2 (2:0)

Krćevac: Đorđević, Matijašević, Dimitrijević, P. Mijatović, M. Tašić (od 57' D. Tašić), Blagojević (od 73' Marković), I. Ivanov, N. Mijatović, M. Ivanov, Đurić, Nikolić (od 73' Ivanović)

Gorovič: V. Pantić, Živković (od 57' Jokić), N. Pantić, Glišić, Đ. Marković, A. Glišić, Gavrilović, Stanković, A. Živanić, Berisa (od 65' M. Živanić), M. Marković (od 65' Velimirović) 

U sledećem kolu u Gorovič gostuje Radoje Domanović, dok sastav Krćevca gostuje u Junkovcu istoimenom timu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading