IGRA RADNIČKOG MELEM ZA DUŠU: Sloga i dalje bez bodova u novoj sezoni!

Autor:

Sport

05.09.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Spasić-Vučković funkcioniše na visokom nivou.

IGRA RADNIČKOG MELEM ZA DUŠU: Sloga i dalje bez bodova u novoj sezoni!

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

U okviru trećeg kola Nišavske okružne lige ekipa Radničkog 1924 (Kočane) ugostila je sastav Sloge iz Kormana. Domaćin je u ovaj meč ušao sa maksimalnim učinkom iz uvodna dva meča nove sezone, dok su gosti i dalje bez bodova.

Prošlogodišnji osvajač visoke četvrte pozicije na tabeli odlično je ušao u novu sezonu, igrački kadar Radničkog je skockan na pravi način, što se vidi i po prikazanoj igri na terenu.

Držali su domaći loptu, napadali su učestalo na polovini rivala i ubrzo su stigli do prednosti. U 16. minutu dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist domaćina, odgovornost je preuzeo Cvetanović, koji je uspeo da pošalje loptu iza leđa golmanu Nedeljkoviću, 1:0 za Radnički.

Situacija na terenu se malo promenila nakon prvog pogotka, gosti su pokušavali da uspostave svoju igru, ali su domaći odličnom postavkom sve njihove pokušaje odbacivali.

Republika

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Teren Radničkog

Na isteku 41. minuta Spasić je odlično uposlio Marka Vučkovića koji sa ivice kaznenog prostora lobuje golmana Sloge, 2:0.

Pitanje pobednika u velikoj meri rešeno je posle samo pet minuta igre u nastavku meča, Vučković je uzvratio asistenciju Spasiću, kome nije bilo teško da loptu pošalje u gol, 3:0.

U redovima domaćina su polako krenule izmene, pet novih fudbalera je tokom drugog poluvremena zaigralo, što je veliki plus, imajući u vidu da dosta timova ima problema sa okupljanjem.

Konačnih 4:0 postavio je Vučković svojim drugim pogotkom u 89. minutu kada je u situaciji 1 na 1 sa golmanom Nedeljkovićem izašao kao pobednik.

Radnički 1924 (Kočane) - Sloga (Korman) 4:0 (2:0)

Radnički 1924: Stamenković, Tasić (od 63' Milenković), Vučković (od 63' Stajić), Vladimirov, Matić, Spasić (od 72' Ćerimović), M. Milošević, Gavazović (od 46' A. Milošević), Vučković, Cvetanović (od 57' Cvetković), Cakić

Sloga: Nedeljković, Stojiljković, Stojković, D. Đorđević, Marinković, Stojković, Janaćković, vojinović, Ilić, A. Đorđević, Rajković

U sledećem kolu Sloga dočekuje Borac iz Azbresnice, dok sastav Radničkog gostuje ekipi Pobede iz Rusne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading