HOĆE LI PARTIZAN REAGOVATI?: Bivši as se rastao sa klubom koji je crno-belima naneo jedan od težih poraza u skorije vreme!

Autor:

Sport

04.09.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pet meseci došlo je do rastanka.

HOĆE LI PARTIZAN REAGOVATI?: Bivši as se rastao sa klubom koji je crno-belima naneo jedan od težih poraza u skorije vreme!

Foto: Starsport

Darko Tešović i Savo Milošević

Odlični rezultati iz prošle takmičarske godine nisu nastavljeni od starta nove sezone, što je dovelo upravu do odluke da je vreme za promenu.

Klupu Radničkog iz Sremske Mitrovice pred okršaj sa Crvenom zvezdom u Kupu, sredinom meseca marta, preuzeo je Darko Tešović, nekadašnji prvotimac Partizana i trener koji je pored klubova u Srbiji, imao angažmane i van granica naše zemlje.

Tešović je pre sezone izjavio da je zadovoljan pre svega time da je uprava uspela da održi kostur ekipe na okupu, da će igrački kadar biti za nijasnu mlađi, ali sigurno i iskusniji, međutim početak nove takmičarske godine nije sjajan za tim iz Sremske Mitrovice.

Radnički je u prvih pet kola Prve lige Srbije za sezonu 23/24 osvojio samo tri boda. Tim iz Sremske Mitrovice je tri puta remizirao, dva puta pred svojim navijačima (OFK Vršac 0:0 i GFK Sloboda 1:1), dok je na otvaranju prvenstva na gostovanju Mladosti Gat meč završen rezultatom 1:1. Gostovanja Mačvi iz Šapca, kao i Metalcu prethodnog vikenda završena su bez osvojenih bodova, upravo je meč u Gornjem Milanovcu "presudio" treneru Tešoviću.

Republika

Foto: Starsport

Period u Mačvi

Tešović je povodom odlaska sa "Agropapuk Arene" u izjavi za naš portal rekao:

- Radio sam u sjajnoj sredini sa sjajnim momcima i bilo mi je iskreno zadovoljstvo sarađivati sa njima u prethodnom periodu. Razišli smo se malo u vezi dogovora što se tiče cilja za aktuelnu sezonu, pričali smo o podmlađivanju igračkog kadra i prihvatanju rizika koji ovakav potez može doneti, ali se to posle uvodnih pet kola i rezultata zaboravilo, nakon čega sam morao da odem. Još jednom želim da napomenem, radio sam sa sjajnom grupom mladih igrača.

Ekipu Radničkog za vikend dočekuje sastav Jedinstva sa Uba, u okviru šestog kola Prve lige Srbije, utakmica se igra u subotu sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Samo Partizan

05.09.2023 23:03

Tako je, Partizan i treba da reaguje, ovo je jedini čovek koji može da nam pomogne. Lojalan, pošten, vredan od prvog dana kada je kročio na naš stadion. Grobari žele Tešu za trenera Partizana!!!