LAZIĆ JE POSLEDNJI NOVAJLIJA: Kirov veruje u svoje igrače - Jašunja želi da se bori za sam vrh tabele!

Autor:

Sport

05.09.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj je plasman u viši rang.

LAZIĆ JE POSLEDNJI NOVAJLIJA: Kirov veruje u svoje igrače - Jašunja želi da se bori za sam vrh tabele!

Foto: FK Jašunja

Transfer pijaca je i dalje na snazi, većina timova je već u takmičarskim mečevima i mesta za neke promene igračkog kadra nema, ali to nije slučaj sa Jašunjom.

Prvenstvo Gradske lige Leskovac počinje predstojećeg vikenda, fudbalski klub Jašunja je tokom letnjeg prelaznog roka u velikoj meri izmenio i nadogradio svoj igrački kadar. Trener Kirov je sklopio tim po svom ukusu i sada je vreme za iskorak.

Najnovija akvizicija uprave kluba, i verovatno poslednje pojačanje Jašunje za ovaj prelazni rok je Ognjen lazić (18). Reč je o krilnom napadaču koji je prethodnih šest meseci bio član Reala (Donja Jajina), prošao je školu fudbala Lider MGM iz Leskovca, a bio je član i Sloge iz istog mesta. 

Trener Jašunje, Aleksandar Boce Kirov je za naš portal povodom privođenja kraju prelaznog roka izjavio:

- Ovim transferom verovatno zatvaramo pitanje novajlija, imali smo još nekoliko želja, ali šta je tu je, bilans prelaznog roka je "plus 5", što je odlično. Na svakoj poziciji imamo po dva igrača koji konkurišu za istu.

O predstojećoj sezoni i prvom kolu za vikend poručio je:

- Igrački kadar je dosta mlađi, uz nekoliko iskusnijih fudbalera nadam se da ćemo igrati dosta brže i agresivinije, napadački od prvog minuta. U prvom kolu gostujemo timu Todorovce, i nadam se pozitivnom rezultatu, očekujemo i navijače koji će biti naša podrška i vetar u leđa za svaku utakmicu. Želimo da vratimo klub u viši rang. 

Prošlogodišnji osvajač sedme pozicije u ligi (14 timova), spreman je da napravi iskorak u predstojećem prvenstvu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading