UREDNICU RTS PARTNER VARAO, PA ŠAMARAO: Ovo su svi detalji skandala o kom bruji javnost!

Autor: P. R.

Zabava

20.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je saznala da je partner vara, vanbračni partner se fizički obrušio na urednicu RTS!

UREDNICU RTS PARTNER VARAO, PA ŠAMARAO: Ovo su svi detalji skandala o kom bruji javnost!

Foto: Shutterstock, Printscreen/Map

Nakon što smo saznali da se urednica RTS Aleksandra K. potukla sa svojim vanbračnim suprugom, došli smo do novih informacija o paklenom slučaju o kom javnost neprestano bruji.

Naime, kako za Republiku navode iz njihovog bliskog okruženja, do fizičkog sukoba je došlo zbog saznanja da urednicu Javnog servisa partner vara, usled čega ga je ona najpre vređala i pretila mu, a on joj je uzvratio brutalnim nasiljem koje je zatim preraslo u tuču.

Kako dalje saznajemo, Aleksandra K. je verbalno napala svog partnera zbog preljube koju je načinio, a kako se njemu nije dopalo što se to saznalo, fizički se obrušio na svoju partnerku, te je žestoko ošamario u zajedničkom domu. Međutim, kako je urednica Javnog servisa uzvratila i svom nevenčanom suprugu zadala udarac u oko, zbog kojeg mu je povređena rožnjača, njoj je izrečena hitna mera zabrane prilaska i komunkacija sa oštećenim.

Inače, kako smo danas izvestili, protiv Aleksandre K. zbog tuče sa vanbračnim suprugom, zvanično je pokrenuta istraga, i to u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu, budući da je ono teritorijalno nadležno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading