ISPLIVALA CIFRA! Evo koliko će NAVIJAČA bodriti Crnu Goru s tribina Marakane!

Autor:

Sport

16.10.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Značajnu podršku će imati "hrabri sokolovi" u Beogradu.

ISPLIVALA CIFRA! Evo koliko će NAVIJAČA bodriti Crnu Goru s tribina Marakane!

Foto: Starsport

Navijači Crne Gore

Predstojeći duel Srbije i Crne Gore na stadionu "Rajko Mitić" mogao bi da promoviše Piksijeve "orlove" u drugog učesnika Evropskog prvenstva, uz Mađarsku koja je duplim trijumom nad našom selekcijom praktično već obezbedila vizu za Nemačku naredne godine.

Selektor Dragan Stojković najavio je na konferenciji da s optimizmom gleda na naredni meč protiv "hrabrih sokolova", dok je istu izjavu dao i njegov kolega s klupe Crnogoraca Miodrag Radulović.

Činjenica je da će se samo jedna selekcija radovati na kraju, dok bi u slučaju remija, gosti sigurno bili mnogo zadovoljniji.

Foto: Starsport

Navijači Crne Gore

Tokom dana prodato je 25.000 ulaznica za ovaj meč, naveli su iz FSS, dok će Crna Gora u Beogradu imati podršku svojih navijača u gostujućem sektoru, a očekuje se da će ih biti oko 800.

Inače, "orlovi" su u prvom okršaju savladali protivnika u Podgorici rezultatom 2:0, golovima Dušana Vlahovića, koji nije u konkurenciji za oktobarske mečeve, dok trenutno stanje na tabeli govori da Srbija ima 10 bodova, dva više, ali i utakmicu više u odnosu na Crnu Goru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading