"RAJKO MITIĆ" ĆE BITI DUPKE PUN! Invazija Crnogoraca na Marakanu! Evo koliko je ulaznica PRODATO za meč ODLUKE!

Autor:

Sport

16.10.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak (20.45, TV Arena Premium 1, RTS 1) igra prvu od dve odlučujuće utakmice za odlazak na EP.

"RAJKO MITIĆ" ĆE BITI DUPKE PUN! Invazija Crnogoraca na Marakanu! Evo koliko je ulaznica PRODATO za meč ODLUKE!

Foto: Starsport

Navijači Crne Gore

Predstojeći duel Srbije i Crne Gore na stadionu "Rajko Mitić" mogao bi da u direktnom okršaju odluči drugog putnika na Evropsko prvenstvo, koje će se naredne godine održati u Nemačkoj.

Piksijevim "orlovima" pobeda garantuje takav epilog, dok se "hrabri sokolovi" nadaju da bi u slučaju dobrog rezultata i eventualnog trijumfa, u poslednjem kolu prestigli srpske reprezentativce i napravili veliki podvig.

Ono što je sasvim izvesno da će tribine nekadašnje Marakane biti ispunjene u zavidnom broju, a kako je naglasio portparol FSS Milan Vuković, na konferenciji za medije, kojoj su prisustvovali selektor Dragan Stojković Piksi i Aleksandar Mitrović u Staroj Pazovi, do sada je prodato 25.000 ulaznica za sutrašnji meč.

Foto: Starsport

 

Duel nekadašnjih savezničkih država, koje su svojevremeno nastupale kao Zajednica Srbije i Crne Gore, izazvaće i pojačane mere obezbeđenja na ulicama Beograda, pa će i organi reda imati mnogo više posla, nego što je bio slučaj u okršajima kada su dolazili Litvanija i Mađarska.

Razlog tome je i što su pristalice komšijske nam države najavile dolazak u velikom broju, a ne treba zaboraviti da u srpskoj prestonici živi veliki broj ljudi rođenih u Crnoj Gori, koji će sigurno želeti da prisustvuju odlučujućoj utakmici po obe selekcije, za plasman na završno takmičenje šampionata Starog kontinenta.

Podsetimo, napadač Al Hilala i rekorder srpske reprezentacije po broju golova, Aleksandar Mitrović, izjavio je da očekuje svih 65.000 navijača, koliko je kapacitet Marakane.

- Protiv Mađarske je bio ambijent u kom bismo mi voleli da igramo, da nas bodri 65.000 navijača od zagrevanja dok nisu proslavili rezultat. Ne znam kakva će biti podrška, ali nadam joj se. Potrebni su nam kao što je to selektor Dragan Stojković rekao. Pozivam ih da dođu - rekao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading