UEFA PRESEKLA! Evo ko sudi duel Srbije i Crne Gore na Marakani! Delio je pravdu u finalu Lige šampiona!

Autor:

Sport

14.10.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mnogima jedan od najboljih svetskih arbitara biće na centru stadiona "Rajko Mitić".

UEFA PRESEKLA! Evo ko sudi duel Srbije i Crne Gore na Marakani! Delio je pravdu u finalu Lige šampiona!

Foto: Starsport

Stevan Jovetić i Andrija Živković

Poljski sudija Simon Marčinjak deliće pravdu na meču Srbija - Crna Gora koji je se igra u utorak od 20 časova i 45 minuta na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, saopštila je danas UEFA na zvaničnom sajtu.

Marčinjak (42) je jedan od najkvalitetnijih evropskih sudija u ovom trenutku, a u junu je sudio finale Lige šampiona između Mančester sitija i Intera u Istanbulu.

Asistenti Marčinjaku na stadionu Crvene zvezde biće Pavel Sokolnicki i Tomaš Listkijevič, dok će Pavel Račkovski biti četvrti sudija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Pre te utakmice, Piksijeve "orlove" večeras očekuje duel protiv Mađarske na "Puškaš areni", u kojoj bi pobedom došli na korak od plasmana u Nemačku.

Nasuprot tome, četa Miodraga Radulovića odradila prijateljski meč u kome je pobedila Liban s 3:2, dok "hrabri sokolovi" trenutno imaju osam bodova iz pet utakmica, koliko je odigrala i Srbija, jedan više od Mađara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading