NAŠU PEVAČICU RODITELJI DALI NA USVAJANJE, A NJENO PRAVO IME KRIJE VELIKU BOL: Nakon teškog detinjstva, sestra otišla od nje, a OVAJ dan će zauvek pamtiti!

Autor:

Zabava

14.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je istina o poreklu Mine Kostić!

NAŠU PEVAČICU RODITELJI DALI NA USVAJANJE, A NJENO PRAVO IME KRIJE VELIKU BOL: Nakon teškog detinjstva, sestra otišla od nje, a OVAJ dan će zauvek pamtiti!

Foto: Ata images

Mina Kostić

Jedna od traženijih pevačica Mina Kostić, rođena je kao Minira Jašari, a kada je napunila 19 godina odlučila je da promeni svoje ime i prezime.

Ona je odrasla u siromaštvu i bedi, a o teškom detinjstvu više puta je govorila u javnosti i nikada se nije stidela svog porekla.

Foto: ST/N. Mandić

Mina Kostić

 

Mina je odrasla u mnogobrojnoj porodici, a u nedostatku finansijskih sredstava i uslova za život, roditelji su odlučili da je daju na usvajanje kada je imala samo pet godina.

- Moja mama je rodila desetero dece i četvoro pobacila - rekla je pevačica jednom prilikom.

Kostićevu je usvojila i odgajila Duda Ivanović, inače tetka poznatog repera Ivana Ivanovića Đusa, sa kojim je Mina boravila u rijalitiju "Farma 2", a kasnije i snimila duetsku pesmu.

Foto: ST/N. Mandić

Mina Kostić

 

Mina se i kasnije suočila sa brojnim životnim nedaćama, a velika porodična tragedija joj je promenila život. Njena rođena sestra se udavila u tinejdžerskom periodu.

- Jedna sestra mi se utopila kad je imala trinaest godina... Jako teško sam to podnela. To se dogodilo 1992. godine. Kad god se toga setim bude mi teško, ali kažem sebi tako je valjda moralo biti. Tako je valjda Bog hteo. To je bila sudbina - rekla je Mina u jednom intervjuu, piše Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading