TEODORI DŽEHVEROVIĆ SEVNULA BRADAVICA! Pevačica u intimnom snimku dodirivala GRUDI, gore mreže (VIDEO 18+)

Autor: P. R.

Zabava

14.10.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok snimak pevačice kruži društvenim mrežama!

TEODORI DŽEHVEROVIĆ SEVNULA BRADAVICA! Pevačica u intimnom snimku dodirivala GRUDI, gore mreže (VIDEO 18+)

Foto: instagram

Pevačica Teodora Džehverović na nedavno održanom nastupu doživela je veliki peh, kada je tokom izvođenja svoje hit pesme "Tresi, tresi", pred krcatim klubom ispala bradavica.

Naime, kako se može videti na šokantnom snimku koji već uveliko kruži društvenim mrežama, Džehva je energično igrala i vrckala izvajanom zadnjicom, a kada se okrenula ka publici, korset koji je nosila se spustio više nego što je trebalo, te su svi mogli da vide njenu intimu, koju je pevačica brže-bolje pokušala da sakrije.

Međutim, publika je odmah Teodori pružila podršku, te su joj neprstano klicali i urlikali njeno ime, dok se ona samo nasmejala neprijatnosti koju je doživela.

Podsećanja radi, ljubavni život Teodore Džehverović uvek je bio tema za komentarisanje na društvenim mrežama, pogotovo otkako je okončala emotivnu vezu sa košarkašem, Ninom Čelebićem. Nakon što je mlada pevačica neko vreme provela slobodna, povezivali su je sa mnogim imenima iz javnog sveta, pogotovo sportistima, a trenutno se najviše spekuliše da je u ljubavnoj vezi sa slovenačkim košarkašem, Maticom Rebecom, međutim, njena majka Goca je potvrdila da njena naslednica uživa u Sloveniji sa novim dečkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading