ZLATA PIJANA KAO LETVA! Šok izdanje pevačice - ubila se od ALKOHOLA, jedva stoji na nogama (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

12.10.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović se odvalila na Đanijevoj proslavi, pila kao smuk!

ZLATA PIJANA KAO LETVA! Šok izdanje pevačice - ubila se od ALKOHOLA, jedva stoji na nogama (FOTO)

Foto: printscreen

Zlata Petrović sinoć se pojavila na proslavi povodom rođenja unuke folkera Radiše Trajkovića Đanija, a sudeći po snimcima koji kruže mrežama, pevačica se "ubila od alkohola" i jedva je stajala na nogama.

Naime, njen sin Jovan Pejić upalio je "lajv" na društvenoj mreži Instagram kada je Zlata pevala, ne sluteći da će ona u tom trenutku priznati da je pijana kao letva, te da nije u stanu ni da mikrofon drži u rukama, ne prestajući da viče pred gostima.

- Ajmo, neka dođe neko od kolega... Ubila sam se! To, idemo, Vanesa! Stop muzika! Ne mogu ja više... Ne mogu! Ne mogu, majke mi. Molim vas, stanite sa muzikom. Alo, nek me neko zameni! Ima ovde još pevača. Nisam došla da pevam celu noć - ponavljala je Zlata u mikrofon od momenta kada je muzici rekla da stanu i na trenutak zaustave slavlje.

Podsećanja radi, Zlata se na pomenutoj proslavi pojavila sa sinom Jovanom i njegovom novom devojkom zanosne figure, koja je privukla pažnju svih domaćih medija. Inače, pevačica je bila jedna od retkih od poznatih ličnosti koja se pojavila na slavlju, s obzirom na to da je, kako je Đani otkrio, pozvao samo one kolege koje su mi čestitale rođenje unuke, a kojih je navodno bilo "šaka jada".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Marina

12.10.2023 18:13

Ovof Kosovara seljačinu što banči po Srbiji pot hitno vratiti na Kosovo da tamo banči.