OVO JE MAJKA ANICE LAZIĆ: Lazar Ristovski smuvao četiri decenije mlađu, a tek da vidite od koga je nasledila LEPOTU! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

11.10.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka nove devojke Lazara Ristovskog grmi kako izgleda!

OVO JE MAJKA ANICE LAZIĆ: Lazar Ristovski smuvao četiri decenije mlađu, a tek da vidite od koga je nasledila LEPOTU! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

U javnosti je poput bombe odjeknula vest da je naš proslavljeni glumac Lazar Ristovski (70) u emotivnoj vezi sa skoro četiri decenije mlađom koleginicom Anicom Lazić, koja zbog svog fizičkog izgleda nikoga ne ostavlja ravnodušnim, međutim, i njena majka može da se pohvali dobrim genima.

Naime, Ankica Lazić je, poput svoje ćerke, i te kako aktivna na društvenoj mreži Instagram, na kojoj redovno objavljuje detalje iz svog privatnog života, a mnogi su mišljenje da je Anica prirodnu lepotu nasledila upravo od majke.

Lazićka se može pohvaliti bujnom, blajhanom kosom, a kako se može zaključiti po njenim objavama, veliki je obožavatelj vina i putovanja, kao i druženja sa prijateljima.

Podsećanja radi, Lazar Ristovski je novu ljubav obelodanio na svom Instagram profilu objavivši po prvi put njihovu zajedničku fotografiju. Dok su svi bili u prvobitnom šoku, naročito nakon informacija početkom prošle godine da se razveo od supruge, otkriveno je da ova veza traje već godinu dana.

Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - istakao je Ristovski za domaće medije.

Republika

Foto: Instagram.com

Lazar Ristovski i Anica Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vera

12.10.2023 08:39

Majka je lepša od ćerke. Šta li fali toj devojci? Možda joj je trebao tata.