MUŽ POZNATE PEVAČICE EVAKUISAO NAŠE LJUDE IZ IZRAELA: Sprovedena hitna akcija zbog ratnog stanja, odmah seo u avion! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

11.10.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion koji je iz Crne Gore otputovao u Izrael vratio se juče sa putnicima, među kojima su se našli i državljani Srbije.

MUŽ POZNATE PEVAČICE EVAKUISAO NAŠE LJUDE IZ IZRAELA: Sprovedena hitna akcija zbog ratnog stanja, odmah seo u avion! (FOTO)

Foto: instagram.com

Pevačica Nevena Božović udata je za pilota Nikolu Ivanovića, koji je putovao u Izrael kako bi bezbedno vratio crnogorske državljane nakon što je u toj državi proglašeno ratno stanje.

Naime, vion koji je iz Crne Gore otputovao u Izrael vratio se juče u jutarnjm časovima sa putnicima, među kojima su se našli i državljani Srbije. Pilot na letu bio je Nikola Ivanović, koji je domaćoj javnosti poznat kao suprug pevačice Nevene Božović.

Ovo je crnogorska neverovatna posada od šest članova koja je sinoć otputovala na važnu misiju u Izrael i bezbedno vratila crnogorske državljane ovog jutra. Kapetan Nikola Ivanović, kopilot Jovan Šćepanović, perser Goran Vujović, stjuardese Lina Tomašević i Tamara Đurišić, sa menadžerom bezbednosti Draganom Stojkovićem. Otputovali su iz Podgorice za Tel Aviv u 11 uveče i vratili se jutros u 5.50. Jako smo vam zahvalni za vašu posvećenost i uslugu! Na ovom letu su bili i državljani Srbije, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije, Kosova, Albanije, SAD-a i Švedske - pisalo je u objavi Aerodroma Crne Gore na Instagramu.

Iz Ministarstva su, podsetimo, zvanično saopštili da se konzulatu Crne Gore u Izraelu javilo 50 crnogorskih državljana, od kojih je njih 37 želelo da se vrati u Crnu Goru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading