SKINULA SE NOVA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG: 39 godina mlađa Anica usijala mreže u obnaženom izdanju, sve se vidi! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

11.10.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anica Lazić, nova devojka glumca Lazara Ristovskog, pokazala kako izgleda bez odeće!

SKINULA SE NOVA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG: 39 godina mlađa Anica usijala mreže u obnaženom izdanju, sve se vidi! (FOTO)

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial

U javnosti je poput bombe odjeknula vest da je naš proslavljeni glumac Lazar Ristovski (70) u emotivnoj vezi sa skoro četiri decenije mlađom koleginicom Anicom Lazić, koja zbog svog fizičkog izgleda nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Naime, Lazićeva je popričilno aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde neretko objavljuje fotografije iz privatnog života i sa različitih putovanja, a ono što odmah svima privuče pažnju jeste njena prirodna lepota i izvajano telo kojim mogu da se pohvale samo najzgodnije manekenke.

Anica često pozira u bikini izdanjima gde joj se ocrtava svaki mišić, te nema sumnje da je svojom lepotom očarala 39 godina starijeg Ristovskog.

Podsećanja radi, Lazar Ristovski je novu ljubav obelodanio na svom Instagram profilu objavivši po prvi put njihovu zajedničku fotografiju. Dok su svi bili u prvobitnom šoku, naročito nakon informacija početkom prošle godine da se razveo od supruge, otkriveno je da ova veza traje već godinu dana.

Republika

Foto: Instagram.com

Lazar Ristovski i Anica Lazić

Anica je tada na Instagramu izjavljivala ljubav misterioznim "L" za koga se sada ispostavilo da je upravo Lazar. Par očigledno više nije želeo da skriva vezu koja je sada već u ozbiljnoj fazi, a njih dvoje jedno pored drugog blistaju.

Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - istakao je Ristovski za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Janko

12.10.2023 12:05

Eto, glumica... Za nju niko nije cuo do njene 32 godine... sada je znaju svi. Cenu je morala da plati. Za vecinu preveliku, ali za nju i njenu mamu ocigledno ne. Ako nista, posle veze ce jos sigurno biti otvorena vrata Pinka, uz mogucnost ucesca u raznim rijaliti programima.