OVA ULOGA JU JE PROSLAVILA: Svi znate devojku Lazara Ristovskog zbog OVE scene sa POPOM NA GROBLJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.10.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica se proslavila u ostvarenju "Popadija"!

OVA ULOGA JU JE PROSLAVILA: Svi znate devojku Lazara Ristovskog zbog OVE scene sa POPOM NA GROBLJU! (VIDEO)

Foto: Instagram-anicalazicofficial

Glumica Anica Lazić (32), nova devojka Lazara Ristovskog (70), trenutno igra u popularnoj seriji "Popadija". Ona u ovom ostvarenju glumi meštanku koja se na grbolju zahvaljuje popu Miletu, koji je tu došao kako bi održao parastos, a potom mu traži kontakt, kako bi se dogovorila sa njim za dolazak na krsnu slavu.

Ova za sada kratka uloga Anice Lazić nije prošla nezapaženo, s obzirom na to da Aničin lik u seriji sa sveštenikom razmenjuje imena naloga na društvenim mrežama, što simbolizuje modernizaciju i digitalizaciju u svim životnim sferama, pa i verskim. Osim u "Popadiji", Anica glumi i u nastavku serije "Drim tim", gde je glavni glumac i producent upravo Lazar Ristovski.

- Moja junakinja je devojka sa sela koja dolazi u veliki grad, zapošljava se u gigantskoj firmi, govori nekoliko svetskih jezika i želi da uspe u poslovnom svetu. Na snimanju vlada osećaj pravog drim tima. Ova ekipa je sastavljena od nekoliko manjih koje čine jedan savršen tim. Pošto je fudbal uglavnom muški sport, žene moraju da se bore da dođu do izražaja. Ja se konkretno borim, čini mi se, mojim kostimima. Videćete da su zaista upečatljivi toliko da me čak kolege zezaju da sam kao šetajući semafor. Žene su svakako jako važan sastojak i ovog "Drim tima" - izjavila je Anica nedavno povodom snimanja druge sezone serije.

Lazar je potvrdio za domaće medije vezu sa četiri decenije mlađom koleginicom danas, a objavio je i njihovu zajedničku fotografiju. U medijima se pojavila i informacija da su oni godinu dana u vezi, kako je ona u decembru prošle godine objavila fotku ispod koje je napisala "Volim te, L".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading