DANICU RISTOVSKI JE SRAMOTA ZBOG OVOGA ŠTO LAZAR RADI: Glumac poludeo za nekoliko decenija mlađom devojkom: NISAM se zbog NJE RAZVEO!

Autor:

Zabava

10.10.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Ristovski uživa u novoj ljubavi, dok njegova bivša žena smatra da mu to ne priliči.

DANICU RISTOVSKI JE SRAMOTA ZBOG OVOGA ŠTO LAZAR RADI: Glumac poludeo za nekoliko decenija mlađom devojkom: NISAM se zbog NJE RAZVEO!

Foto: Jelena Simonović

Slavni glumac Lazar Ristovski (70) potvrdio da je u vezi sa nekoliko decenija mlađom koleginicom Anicom Lazić, koja je višestruko talentovana za umetnost! I dok Lazar priča da je zaljubljen i da uživa u ljubavi, njegovu bivšu ženu Danicu Ristovski je sramota što se glumac bruka sa toliko mlađim devojkama.

Republika

Foto: Instagram.com

Lazar Ristovski i nova devojka Anica

- Danica nema ništa protiv toga da Lazar bude sa kim hoće, ali ju je malo sramota kada je sa toliko mlađom devojkom u vezi. Jednostavno, ona smatra da mu to ne priliči, ali dobro - kaže izvor blizak Danici.

Popularni glumac je danas iznenadio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, gde je objavio fotografiju sa svojom novom devojkom Anicom Lazić. Oni su ispozirali zajedno, Lazar je stavio emotikon srca, a zatim potvrdio ovu vest:

-  Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao je Lazar za "Blic".

Republika

Foto: Instagram/anicalazicofficial , Tanjug/Dragan Kujundžić

Lazar Ristovski i nova devojka Anica

Inače, ono što je zanimljivo jeste činjenica da se Ristovski ovako ponašao i kačio slike i sa bivšom devojkom Meksikankom Daninom. Danina je pre par godina agažovana na snimanju filma "Pijavice", čiju produkciji potpisuje Ristovski i od tada je često bila u društvu starijeg kolege čemu su svedočile i fotografije na njenom Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram/ Lazar Ristovksi

Lazar i Danina

Podsećamo, dramski umetnik i reditelj pre izvesnog vremena okončao je dugogodišnji brak sa koleginicom Danicom Ristovski i od tada je slobodan za nova iskustva i ljubavi te mu niko ne može zameriti ukoliko mu je srce zaigralo za lepom Danicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Peca

10.10.2023 14:23

DEMENCIJA NAPALA MOZAK PA LAZA ODLEPIO .

sofija

10.10.2023 14:25

fuj!!!!

Djeki

10.10.2023 20:03

@sofija - Da, nije normalno

Vojvotkinja Tolstoj

10.10.2023 14:52

Kako to mislite da mu se ne zamera ??? SVE MU ZAMERAM, MATORCU, SVE !! Ko god je normalan - zameriće mu... Da li mu liči, bruka jedna ; nek se zatvori u 4 zida i nek radi šta hoće ... sebičnjak; samo on da živi... Bitan mu seks sa mlađom, (?) van pameti ! "Čula žaba da se konji kuju"... E, omatorio si, SREĆOM, jer ti pamet baš i ne doseže... ; koliko su te samo izvikali da si "glumac"... Zna da glumi i onaj što bere šljive ( a i da vara) ! Baš si OBIČAN ... nikako da imamo glumca za primer ; šta izigravaš, ogledaj se matori ... I još nešto : trebalo bi da se briješ bar 3x DNEVNO, DA SKIDAŠ TE SEDE DLAKE, DA SE "NE VIDI" KOLIKO SI STAR ... i zamenljiv...