ZBOG MINE KOSTIĆ LJUDIMA PRESEO RUČAK: Da li je moguće da je ovo uradila, BLJAK?! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica na udaru žestokih komentara zbog ovog poteza!

ZBOG MINE KOSTIĆ LJUDIMA PRESEO RUČAK: Da li je moguće da je ovo uradila, BLJAK?! (VIDEO)

Foto: Twitter.com

Pevačica Mina Kostić prijavikla se za učešće u novoj sezoni jednog kulinarskog šou programa. Ona je imala zadatak u ponedeljak da gledaocima pokaže svoje veštine u kuhinji, ali jedan detalj zapao je svima za oko i odmah je postao glavna tema za komentarisanje na društvenoj mreži Tviter.

Naime, dok je Mina Kostić isprobavala jelo vkoje je premala, zahvatila je kašikom hranu iz šerpe, malo hrane stavila sebi u usta, a onda ostatak vratila u šermu, umesto da je skloni sa strane i opere. 

 

 

- A što uzme malo u usta, pa vrati u šerpu - napisao je tviteraš koji je ovaj snimak podelio na svom nalogu. 

Ovaj video-snimak počeo je masovno da se širi po pomenutnoj društvenoj mreži, a iako je većinu publike zgrozio i iznenadio ovaj potez Mine Kostić, bilo je i pojedinaca kojima je ovo bilo zabavno i smešno.

Mina se povodom ovog poteza u emisiji nije oglašavala, niti osećala potrebu da svojim pratiocima objasni da li je došlo do peha ili prosto uvek praktikuje ovu "tehniku" kad sprema ručak.

Republika

Foto: Twitter.com

Mina Kostić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading