SVE SE SVODI NA FOLIRANJE: Sloba Radanović razvezao jezik o kolegama, ŽESTOKO!

Autor:

Zabava

16.09.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač progovorio o dešavanjima na estradi!

SVE SE SVODI NA FOLIRANJE: Sloba Radanović razvezao jezik o kolegama, ŽESTOKO!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

Popularni pevač Sloba Radanović dao je priliku svojim fanovimana društvenoj mreži Instagram da mu postavljaju pitanja, a onda je on izabrao neka koja su mu bila najinteresantnija i dogovorio na njih. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sloba Radanović

Neko od njegovih pratioca na pomentujoj društvenoj mreži želeo je da čuje Slobin stav o prijateljstvima na estradi i da li ona uopšte postoje.

- Ima li prijateljstva na estradi? - upitao je neko, a Sloba je odgovorio:

- Ima, ali su retkost. Sve se svodi na foliranje neke bliskosti. Uglavnom, ko je popularan, svi bi da mu budu prijatelji. Kad neko padne, ti isti prijatelji ga zaborave. Čast izuzecima, ali su vrlo retki - napisao je pevač, pa dodao:

- Uglavnom se svodi na jednostranu ili obostranu korist.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sloba Radanović

Podsećamo, Sloba i njegova supruga Jelena imali su neprijatnu situaciju dok su odmarali na moru, kad su opljačkali pevačevu taštu. Njih dvoje su brzo reagovali, podelili snimke, fotografije koje su imali, a lopov je kasnije pronađeni uhapšen. 

Jelenina majka je čula buku, ustala i u jednom trenutku videla blic u hodniku. Mislila je da je to njen unuk Luka pa je pitala ''Sine šta je bilo'', na šta je lopov odgovorio ''Promašio sam vrata toaleta''. Tada je ona shvatila da je u pitanju nepoznata osoba, i nakon njene iznenađene reakcije, on je u dva koraka skočio kroz prozor. Pre toga je uzeo njen novčanik i 700 eura koliko je bilo u tom trtenutku. To su prizemne kuće i tu ljudi uglavnom spavaju sa otvorenim prozorima. I ona je ostavila otvoreni prozor da bi ulazila svetlost kako se Luka ne bi plašio dok spava - govorio je tad izvor za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading