KEBA ŠOKIRAO NOVOM ODLUKOM: Folker uradio nešto očekivano, svi se pitaju samo jedno!

Autor:

Zabava

16.09.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba snimio je novu pesmu sa članovima "Baltik benda".

KEBA ŠOKIRAO NOVOM ODLUKOM: Folker uradio nešto očekivano, svi se pitaju samo jedno!

Foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba

Članovi grupe "Baltik bend" snimili su duet sa Draganom Kojićem Kebom. Popularna šeštočlana grupa iz Niša nam je otkrila i ko je "krivac" za ovu saradnju, koju mnogi željno iščekuju.

- Ideja je nama na prvu ruku bila vrlo zanimljiva, ali u isto vreme u tom startu smo se preispitivali da li je to dobra odluka jer sve to deluje nespojivo. Međutim, kako smo čuli demo koji je odradio Miloš Roganović pesma je sve više i više ostavljala taj pozitivan utisak. Verujemo u ovaj projekat i to je ono najvažnije. On je uložio dosta truda i vrlo je samouvereno delovao po pitanju ovoga i naravno da je to preneo i na nas - rekli su pevač Džoni i pevačica Bisa iz "Baltik benda", te dodaju:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Članovi grupe "Baltik bend" snimili su duet sa Draganom Kojićem Kebom

- Dok smo snimali pesmu vladala je vesela atmosfera u studiju i moram da kažem da je Keba ostavio sjajan utisak na sve. Pre svega je dobar čovek i veliki profesionac koji iza sebe ima toliko koncerata i velikih hitova da je to zadivljujuće. Dobili smo od njega i par saveta što nam itekako znači jer smo u samom startu građenja karijere.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Baltik bend

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading