OSTOJINE REČI PARAJU UŠI GROBARIMA: Predsednik Partizana najavljuje fajnal-for i evro-titulu!

Autor:

Sport

16.09.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne krijemo ambicije, kaže Mijailović.

OSTOJINE REČI PARAJU UŠI GROBARIMA: Predsednik Partizana najavljuje fajnal-for i evro-titulu!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan prošle sezone tragično je ispao iz četvrtfinala Evrolige. Nakon 2:0 u seriji, eliminisao ih je Real Madrid koji je potom zaseo na kontinentalni presto. Utešna nagrada za crno-bele bila je titula u AdmiralBet ABA ligi, a predsednik kluba Ostoja Mijailović ne želi time da se zadovolji. Naprotiv, najavljuje još veće domete Partizana u nastupajućoj kalendarskoj godini.

- Ne krijemo ambicije, želimo još veći uspeh, a zna se šta je veće od onoga što smo ostvarili prošle sezone. Nije uputno da komentarišem rivale. Oni imaju svoj put, mi imamo svoj. Svakako će Evroliga biti veoma jaka - rekao je za Sportal Mijailović.

Potom se osvrnuo na na pojačanja.

- Klub je za sportski sektor obezbedio veći budžet u odnosu na prošlu sezonu za nekih 25 odsto, što je puno više u odnosu na lane. Odabir igrača, kao i u svim ozbiljnim klubovima, vrše sportski direktor i trener. Naravno da se ja na kraju pitam o visini ugovora i ko dolazi, a ko ne. Na našem okupljanju povodom početka sezone, medijima sam jasno rekao kako očekujem da završimo jedno važno pojačanje. Naravno, pojedini mediji su preneli “najveće pojačanje”, pretpostavljam zbog čitanosti, što nije korektno. Ne mislim da će doći neko važniji od kapitena Pantera i ostalih momaka koje je želela cela Evropa. Naš roster još nije kompletiran, to je jasno, ali se moramo zaustaviti na projektovan budžetu. Ne želim da se vratimo u 2017 - kaže predsednik crno-belih.

Željko Obradović ulazi u treću, poslednju godinu ugovora.

 - Isto važi kao i na početku. Željka Obradovića i Partizan vezuje mnogo više od bilo kog ugovora. A neke ideje možemo i da zadržimo za sebe sada - zaključio je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading