OSTOJA RASPALIO MAŠTU GROBARA: Partizanu MALA Štark arena!?

Autor:

Sport

14.09.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve reči prvog čoveka "parnog valjka"..

OSTOJA RASPALIO MAŠTU GROBARA: Partizanu MALA Štark arena!?

Foto: Wikipedia, Shutterstock, Starsport

Košarkaški klub Partizan je svetski brend, a njegovi navijači to iznova pokazuju. Spektakl pod otvorenim nebom na Tašmajdanu zadivio je svet. Prijateljska utakmica protiv Fuenlabrade u kojoj su crno-beli slavili 93:63 je pokazala da je ljubav navijača prema klubu neizmerna.

Ovom prilikom oglsio se i predsednik KK Partizan- Ostoja Mijailović, koji je svojom objavom zagolicao maštu simpatizerima kluba.

 

 

- Rekoh ja, da možemo da igramo i na stadionu JNA. Hvala grobari za sjajan spektakl - napisao je predsednik partizana na društvenim mrežama.

Da li ovom porukom želi da poruči da je klubu iz Humske plan da u budućnosti organizuje utakmice na fudbalskom stadionu?

Pomama za sezonskim kartama je najveća u istoriji. Štark arena će svaku utakmicu biti krcata, a to je najveća dvorana u državi.

Nije realno još uvek razmišljati o montiranju terena na fudbalskom stadionu u Evroligi, ali su amerikanci dokazali da i to može da se izvede.

Ostaje da se vidi šta su tačni planovi čelnicima Partizana, a navijačima ostaje da prave spektakl gde god da njihov voljeni klub igra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sjajno

14.09.2023 11:05

NAJVECI BREND U EVROPI ! TO EVROPA KAZE !