BAKI PRASETU BAHATA DEVOJKA UNAKAZILA AUTO: Anja Bla razvalila besnu mašinu, pa se bez blama POHVALILA JAVNO!

Autor:

Zabava

16.09.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuberova devojka ponovo zgrozila javnost svojim ponašanjem!

BAKI PRASETU BAHATA DEVOJKA UNAKAZILA AUTO: Anja Bla razvalila besnu mašinu, pa se bez blama POHVALILA JAVNO!

Foto: Instagram.com

Anja Bla i Baka Prase

Influenserka i devojka jutjubera Bake Braseta, Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, već je postala prepoznatljiva po svojim bahatim ispadima kako na društvenim mrežama, tako i u javnosti. Pored toga što redovno dobija osude i brutalne komentare na račun vulgarnog fotografisanja, mnogi ne mogu da podnesu njen bezobrazluk i potrebu da se hvali materijalnim stvarima. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/anjablaa Tiktok/Andrej🇷🇸🇷🇸 BMW

Anja Bla

Ona je sad ponovo zaprepastila sve koji je prate na društvenim mrežama, kad je na svom Instagram profilu podelila svoju fotografiju pored uništenog automobila svog dečka, i na taj način mu čestitala rođendan.

Poznato je da Bogdan vozi skupocene automobile, a od nedavno je i Anja počela da koristi jednu od njegovih besnih mašina. Na fotografiji koju je podelila Anja se uslikama sa ozbiljnom ogrebotinom na braniku, a kako je i sam automobil jako skup, pretpostavlja se da bi popravka štete takođe papreno koštala. 

- Srećan rođendan. Od mene na poklon imaš ogreban branik na BMW-u - napisala je Anja uzfotografiju koju je podelila na svom Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anja Bla slupala auto Baki Prasetu

Podsećamo, Ana je nedavno bila osuđena na mrežama kad je deci pokazala srednji prst u kameru i žestoko iz izvređala, nakon čega se opet oglasila. 

- Mene i dalje zanima koji roditelji daju deci da budu od 9 ujutru do ponoći na ulici ali bukvalno na ulici. Najbezobraznija deca koju sam u životu videla. I da, pišem ovo pre nego svi počnu da skaču na mene kako sam bezobrazna i zla. Ali čisto da znate ovoj jednoj te istoj deci se mesecima govori na normalan način da ne budu dosadni da malo iskuliraju, viđaju me svaki dan, svi su se slikali sa mnom, snimili auto milion puta i do sad su valjda mogli da se naviknu i da me puste na miru. Ali ne oni i dalje svaki dan vrište, znači ja ne znam koju dijagnozi svi kolektivno imate i svaki dan bar po dva puta ako mi tag ne radi ja ne mogu da uđem u garažu od mentola koji me snimaju jer moram da se javim ženi i dam sve informacije o stanu, meni... da bi me pustila u garažu. Nađite novog idola, molim vas, mene ste smorili, a nije kao da sam ikad htela da vam budem idol - napisala je Anja Bla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading