UHAPŠEN LOPOV TAŠTE SLOBE RADANOVIĆA: Pevač objavio fotografiju koja ledi krv u žilama, provalnik DOLIJAO (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

03.09.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon hajke koja je zabezeknula javnost, dočekana pravda u domu Slobe Radanovića!

UHAPŠEN LOPOV TAŠTE SLOBE RADANOVIĆA: Pevač objavio fotografiju koja ledi krv u žilama, provalnik DOLIJAO (FOTO)

Foto: ATA Images

Sloba Radanović

Nakon što je javnost ostala u šoku zbog vesti da je nepoznata osoba opljkačkala taštu pevača Slobe Radanovića, on se oglasio putem društvene mreže Instagram i obavestio da je lopov uhapšen.

Naime, kako je otkrio svojim pratiocima, Radanović je najpre objavio fotografiju prestupnika, a zatim i obavestio javnost da je pravda postignuta, te i pohvalio nadležne organe što su brzo reagovali.

Provalnik je malopre pronađen i uhapšen. Bravo za našu policiju - napisao je pevač u svojoj objavi, te zajedno sa svojom suprugom Jelenom i njenom opljačkanom majkom odahnuo.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović instagram

Podsećanja radi, Sloba Radanović je juče tokom dana obavestio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram da je lopov upao u kuću njegove tašte na Zvezdari u 4 sata ujutru i da se ona našla oči u oči s njim. Nakon toga, pevač je njegovu fotografiju objavio i zatražio pomoć u njegovoj identifikaciji i ponudio nagradu. Takođe je postavio fotografiju papuča koje je provalnik ostavio za sobom.

Kako je naveo izvor, provalnik je upao kroz otvoren prozor i navodno je iz tašne majke Slobine supruge ukrao 700 evra. Pre toga uzeo je telefon njenog unuka i njime osvetljavao put, ali kada ga je pevačeva tašta videla, bacio ga je i pobegao.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sloba Radanović instagram

Ona je najpre mislila da se po kući šeta njen unuk, tek kasnije joj je bilo jasno da joj je upao lopov.

- Jelenina majka je čula buku, ustala i u jednom trenutku videla blic u hodniku. Mislila je da je to njen unuk Luka pa je pitala ''Sine, šta je bilo'', na šta je lopov odgovorio ''Promašio sam vrata toaleta''. Tada je ona shvatila da je u pitanju nepoznata osoba, i nakon njene iznenađene reakcije, on je u dva koraka skočio kroz prozor. Pre toga je uzeo njen novčanik i 700 evra koliko je bilo u tom trtenutku. To su prizemne kuće i tu ljudi uglavnom spavaju sa otvorenim prozorima. I ona je ostavila otvoreni prozor da bi ulazila svetlost kako se Luka ne bi plašio dok spava - ispriča je izvor za Pink i dodao:

Republika

Foto: Ata images

Sloba i Jelena Radanović

- Interesantno je da kada je ušao, izuo je papuče da se ne bi čuo. Uzeo je Lukin telefon i sa njega upalio blic da bi video. Prosto neverovatno. Nakon što ga je Slobina tašta uhvatila, on je bacio telefon i pobegao sa tih 700 evra - završio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading