RUŠI SE UKLETA KUĆA NAŠE PEVAČICE: Otkrivene jezive tajne ubistva koje ledi krv u žilama!

Autor: P. R.

Zabava

16.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna sudbina proslavljene pevačice i dalje slama srca na komade!

RUŠI SE UKLETA KUĆA NAŠE PEVAČICE: Otkrivene jezive tajne ubistva koje ledi krv u žilama!

Foto: Printscreen

Iako je imala veliku karijeru i dosta poslovnih uspeha, kraljica romske muzike Vida Pavlović je često patila kod kuće. Nakon dva kraha braka, najveća tuga bila je ta što nije imala decu i nikad nije krila koliko joj je to teško padalo. Često je tugu "gasila" alkoholom, a na kraju joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, te je u 60. godini iznenada umrla.

Inače, pevačicina kuća na beogradskoj opštini Voždovac, gde je provela svoje poslednje dane, u javnosti je bila aktuelna monstruoznim povodom 2019. godine, kada se u njoj dogodilo ubistvo. Tada je jedan mladić usmrtio drugog, nakon što su pili cele noći, pisali su tada mediji.

- Tu je bilo više naslednika, godinama već nema nikog. Koliko ja znam, oni su se sporili zbog te imovine. Desilo se i to ubistvo pre nekoliko godina, to su izdavali, koliko se sećam, živeli su neki sezonski radnici. Otkad se to desilo, svi tu kuću zaobilaze u širokom luku. Po kraju se priča da je ukleta. Trebalo je da se ruši nekoliko puta do sada, ali je to odlagano. Poslednji put u martu, sad najavljuju za leto. Tu će nići zgrada. Verovatno su rešili taj spor, pa su dobili dozvolu. Srpska posla - ispričao je stariji gospodin iz komšiluka.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Vida Pavlović

Komšinica koja živi u kući prekoputa Vidine evocirala je uspomenu na nju kao komšinicu.

- Tužna je Vidina sudbina. Nije sa Stevom imala dece, mnogo je zbog toga patila. Ja sam joj prva komšinica, kao što vidite, živim prekoputa nje. Viđala sam je često, bila je jako prijatna žena. Imala je probleme sa alkoholom i visokim pritiskom, nije vodila računa o sebi, zbog toga je i otišla pre vremena - prisetila se komšinica, a zatim dodala:

- Steva i ona su tu živeli godinama. Kada su se razveli, on je nastavio da tu živi sa njom u kući, ali svako u svom delu. Imali su dobru komunikaciju, nisu se svađali. To je mnogima tada bilo čudno, ali to je bila njihova odluka. Zajedno su i nastupali. Kasnije je on otišao od nje, ponovo se oženio, tako da je ona ostala na kraju sama - završava ljubazna komšinica.

Republika

Foto: Printscreen

Vida Pavlović

Kako u ovom kraju još živi sećanje na Vidu, druga komšinica je ispričala da su kod pevačice u kuću redovno dolazile i druge legende narodne muzike, kao što su pokojni Šaban Šaulić i Cune Gojković, i da su svi u ulici imali besplatan koncert u kome su svi uživali.

- Imali su tu u kući neki klub, mislim da se zvao "Romanitar". Vida i Steva su vodili taj klub, bio je zatvorenog tipa i tu su se okupljali samo muzičari, za njihovu dušu. Imala sam prilike mnoge da vidim kroz prozor kada su dolazili. Sećam se pokojnih Šabana, Cuneta... Silno sam se muzike naslušala tu. Leti kad otvorim prozor, samo bruji. Pred kraj je Vidi popustio glas, mogla je da otpeva samo nekoliko pesama - prisetila se ona.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Vida Pavlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading