CECA DOBILA NAPAD ZBOG NAŠIH SPORTISTA! Pevačica pred srčanim udarom, suze joj lile niz lice

Autor: P. R.

Zabava

13.09.2023

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović pevaće našim proslavljenim sportistima nakon doćeka ispred Skupštine!

Pevačica Ceca Ražnatović pristigla je u jedan poznati prestonički restoran na Ušću, gde će večeras pevati za naše košarkaše koji su u finalu Svetskog prvenstva u košarci osvojili srebrne medalje, te basketaše koji su postali šampioni Evrope, ali i prvog reketa Srbije, Novaka Đokovića, koji je nedavno osvojio 24. "Grend slem" titulu.

Naime, Ceca je u belom kompletu došla da svojim hitovima podrži i uveseli naše sportiste nakon vanserijskih dostignuća koje je danonoćno pratila cela nacija, te istakla da se i njenom porodičnom domu u Ljutice Bogdana slavilo, kao i da je imala anskiozni napad.

- Oni su šampioni! U mom domu je bila vriska, bilo je navijanje, tenizija... U jednom momentu sam dobila anksiozni napad, čini mi se, iako ne znam šta je to, ali nešto me je davilo, bila sam pred srčani udar! Nole, pa fudbaleri, pa reprezentacija... Svi su pratili, svi su navijali, cela nacija i region. Rasplakala sam se - istakla je Ražnatovićka za na ulazu u restoran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sneza

13.09.2023 13:55

Sirota ona a peva za brdo love ne pise fraj.