ESTRADA SE SJATILA KOD PEJOVIĆA NA PUNOLETSTVO: Pevačeva naslednica slavi 18. rođendan, poznati spremili koverte pune para (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

12.09.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačeva naslednica slavi 18. rođendan, poznati spremili koverte pune para

Folker Aco Pejović večeras proslavlja najmlađoj ćerki Ivi 18. rođendan u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, a na ovaj događaj očekivano je pristigao prvi, i to u pratnji supruge Biljane, kao i naslednica, koje su užurbano uletele unutra, kako bi se što sredile za proslavu u jednoj od soba.

Pejović je gala slavlje organizovao brinući o svakom detalju u nameri da svojoj ćerki ispuni svaku želju za punoletstvo, a kako saznajemo na licu mesta, događaju će prisustvovati i veliki broj poznatih ličnosti sa domaće javne scene, koji polako pristižu u prestonički hotel.

Nakon domaćina i slavljenice, među prvima se pojavila pevačica Ana Bekuta, koja nije skidala osmeh sa lica, ali po običaju nije davala nikakve izjave zbog smrti partnera Milutina Mrkonjića.

Zvezda "Granda" Mirza Selimović stigao je odmah nakon nje sa raskošnim buketom cveća, a voditeljke Dragana Katić i Vesna Milanović pristigle su u paru, te su zajedno pozirale našem fotoreporteru. Nešto kasnije, ispred luksuznog hotela u žutoj "mečki" pojavio se i kreativni dikrektor "Grand" produkcije, Saša Popović, u pratnji supruge Suzane Jovanović.

Republika

Foto: Republika.rs

Saša Popović i Suzana Jovanović

Da ispoštuju Pejovića i njegovu naslednicu stigli su i pevačica Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom, pevač Dženan Lončarević, kompozitor Saša Milošević Mare, bivši košarkaš Vlade Divas sa ćerkom Petrom, pevač Saša Matić sa suprugom Anđelijom i ćerkom, harmonikaš Aca Sofronijević, i mnogi drugi...

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Vlade Divac sa ćerkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading