BAHATA ALEKSANDRA RADOVIĆ VOZILA U KONTRA SMERU! Divljački se iživljavala na ulicama Beograda, napravila kolaps u saobraćaju (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica se divljački iživljavala u Baba Višnjinoj ulici na Vračaru!

BAHATA ALEKSANDRA RADOVIĆ VOZILA U KONTRA SMERU! Divljački se iživljavala na ulicama Beograda, napravila kolaps u saobraćaju (FOTO)

Foto: Republika.rs

Pevačica Aleksandra Radović napravila je opšti kolaps u saobraćaju na Vračaru, kada je danas vozila u jednosmernoj ulici, ali u nedozvoljenom smeru, saznaje Republika.

Naime, kako je izvor sa lica mesta otkrio za naš portal, Aleksandra je napravila saobraćajni prekršaj i izazvala haos u Baba Višnjinoj ulici, te se iživljavala nad drugim vozačima zbog greške koju je sama napravila.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Radović pravi haos u Beogradu

- Aleksandra Radović je vozila u jednosmernoj ulici u suprotnom smeru od onog koji je tu dozvoljen, napravila je opšti kolaps u saobraćaju na Vračaru! Međutim, umesto da bude manja od makovog zrna i izvini se vozačima koji se tu našli, ona je bez blama izašla iz svog vozila i drala se na sav glas, a onda i zahtevala da se čak tri automobila vrate u rikverc, kako bi ona izašla iz ulice... Ne znam odakle joj smelosti za takvo bahato ponašanje, njenoj drskosti i nadmenosti nije bilo kraja - istakao je dobro upućeni izvor za Republiku.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Aleksandrom, ali se ona nije javljala na broj poznat redakciji do objavljivanja teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vesna

12.09.2023 18:19

A sta policija radi,ima snimak,sto je ne kazne

Vojvotkinja Tolstoj

12.09.2023 18:40

Ona nikad nije ni bila pametna ; uvek je sebi davala na značaju da je "važna" ... Šta pevači sebi dopuštaju (valjda im mi dajemo na značaju "jer slušamo te "PESME"). Šta bi radila da je svojim rukama (i mozgom) konstruisala "nešto" za početak manje , da stvarno nešto stvori (da NEŠTO ZNA DA URADI) , da je, na primer, bar inženjer, lekar ... a ne pevačica (kome to treba kao "zanimanje"...)

KOREKCIJE PID HITNO

12.09.2023 18:43

NESTO MI NE STIMA ! OZNAKE KOREGIRAJTE. OVO NIJE PRVI PUT.

Vasa

12.09.2023 23:19

Kad bi joj rekli da je ovca,to bi bio greh prema zivotinji. Ona je izuzetno izuzetno glupa osoba. Bolje je biti lud nego izuzetno glup.