MILAN POPOVIĆ ČEKA PETO DETE, ČETVRTOG SINA: Radosne vesti u domu čuvenog biznismena!

Autor: P. R.

Zabava

11.09.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje, kralju bakra stiže još jedan naslednik!

MILAN POPOVIĆ ČEKA PETO DETE, ČETVRTOG SINA: Radosne vesti u domu čuvenog biznismena!

Foto: Đ.Kojadinović

Biznismen Milan Popović, kako saznaje Republika, čeka peto dete, a četrvrtog sina. Kralj bakra već ima sina Aleksandra sa pevačicom Severinom Vučković, a sa suprugom Bojanom ima sina Milana i Đorđa, kao i ćerku Sofiju, a uskoro će na svet stići još jedan naslednik.

Naime, kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, Popovićeva lepša polovina je u četvrtom mesecu trudnoće, a paru će ovo biti četvrto dete.

Podsećanja radi, Milan Popović je u braku sa lepom Bojanom, atraktivnom plavušom, koja kao i uspešan biznismen ne voli da se eksponira previše u javnosti. Dolazi iz ugledne beogradske porodice i fakultetski je obrazovana, a kralj bakra je o svojoj supruzi uvek govorio sa divljenjem, te isticao da je žena za primer.

- Upoznali smo se u Beogradu. Bojana je studirala marketing, iz dobre je porodice, zgodna je, obrazovana, mlada, oštroumna, snalažljiva i uvek spremna na šalu. S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kada je u drugom stanju, kad žene znaju da budu i te kako hirovite. Mila je, draga, super je majka, što mi je veoma važno - rekao je jednom prilikom kralj bakra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dana

23.09.2023 14:00

Novinar nije čuo da imati dete ne znači biti u braku. Nisu venčani.