OBJAVLJENE VRELE FOTKE SARE RELJIĆ: Dečko je usnimio tokom akcije na JAHTI i sve okačio na internet (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

10.09.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale intimne fotografije popularne pevačice!

OBJAVLJENE VRELE FOTKE SARE RELJIĆ: Dečko je usnimio tokom akcije na JAHTI i sve okačio na internet (FOTO)

Foto: instagram.com/sara_reljic.1

Atraktivna pevačica i bivša rijaliti učesnica Sara Reljić nedavno se vratila iz daleke Australije. Pored njene familije, u ovoj zemlji preko okena živi i dečko ove zgodne plavuše, a sada je na internetu isplivao i snimak njihovog zajedničkog druženja na jahti.

Saru je, naime, upravo dečko Nikola snimao dok je ona ronila i u bazenu i okeanu, a vrele snimke Reljićeva je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, što je uradio i njen partner.

Pevačica je ovom objavom svojim pratiocima pokazala i svoju izvajanu zadnjicu, a na ovaj prizor malo koji muškarac je ostao ravnodušan, što se može videti i u komentarima ispod njenih fotografija.

Inače, Sara je nedavno progovorila o tome kako funkcioniše njena veza na daljinu, ali i da li planira da se preseli u Australiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sara Reljić sa dečkom Nikolom

- Iskreno, lepše funkcionišemo kada smo zajedno, ali i kada smo razdvojeni pokušavamo da se sto više čujemo uprkos vremenskim razlikama. Veza na daljinu je mnogo teška i zahteva mnogo rada na vezi, poverenja i strpljenja, ali mi se dosta često i viđamo s obzirom na to da živimo na dva različita kraja sveta - rekla je Reljićeva jednom prilikom, koja se proslavila učešćem u "Pinkovim zvezdama", a zatim i u rijalitiju "Zadruga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading