OVAJ ČOVEK JE ČUDO! Litvanci će SANJATI Mitrogola! Aleksandar VELIKI dao het-trik za 22 minuta! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.09.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije igra kvalifikacioni meč za plasman na Evropsko prvenstvo u Litvaniji.

OVAJ ČOVEK JE ČUDO! Litvanci će SANJATI Mitrogola! Aleksandar VELIKI dao het-trik za 22 minuta! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTS

Omiljena mušterija Aleksandra Mitrovića su bez dileme - Litvanci! Maestralni rekorder Srbije po broju golova za nacionalni tim, uvećao je lični konto u duelima s baltičkom selekcijom, postigavši het-trik do 43. minuta, u rasponu od 22 minuta!

Najpre je u 21. minutu na centaršut Filipa Mladenovića, napadač Fulama preciznim udarcem doveo "orlove" u vođstvo:

Samo 11 minuta kasnije, posle uigrane akcije istih aktera, fudbaler grčkog Panatinaikosa ponovo bio u ulozi asistenta, pa Mitrogolu nije bilo teško da izvrši realizaciju i duplira prednost:

Ponovo je razmak od 11 minuta bio koban po Litvance, pošto je u 43. minutu Aleksandar Mitrović postigao svoj najbrži het-trik u dresu Srbije, nateravši golmana Edvinasa Gertmonasa da i treći put vadi loptu iz mreže, pošto je primio loptu upućenu od strane kapitena Dušana Tadića.

Sa ova tri gola Mitrović je dodatno popravio rekord kao najbolji golgeter Srbije i sada ima ukupno 55 pogodaka u nacionalnom dresu.

Ipak, Litvanija je na našu nesreću uspela da smanji do kraja poluvremena na 1:3 i unese neizvesnost, pred drugo poluvreme ovog meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading