MITROGOL NE OSTAVLJA NADU LITVANCIMA! I dalje se PITAMO!

Autor:

Sport

09.09.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija na popravnom protiv Litvanije u nedelju (20.45).

MITROGOL NE OSTAVLJA NADU LITVANCIMA! I dalje se PITAMO!

Foto: fss.rs

Najbolji strelac fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je pred sutrašnji meč protiv Litvanije da su on i njegovi saigrači došli u Kaunas da osvoje tri boda.

- Što se tiče Litvanije igrali smo nekoliko puta, dobro se poznajemo, u današnjem fudbalu nema mnogo tajni. Jedni o drugima sve znamo. A što se tiče golova i konačnog epiloga, napadamo svi kao tim, branimo se kao tim, važno je da se nađe balans i sve da radimo kao tim. Možda u tim nekim detaljima nije sve tako bilo protiv Mađara, ali radili smo analizu, videli sve što je trebalo, sagledali i dobre i loše strane. Sad je nova utakmica i došli smo ovde da osvojimo tri boda - ne ostavlja dilemu Mitrović, koji se zatim ponovo na trenutak osvrnuo na meč sa Mađarima:

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović

- Oni su se u drugom poluvremenu branili, skupili se u svoj šesnaesterac, malo prostora je bilo, pokušavali smo da ga nađemo, mislim da smo stvorili i dovoljno šansi da ne izgubimo utakmicu. Izostala je i sreća, golman je takođe branio odlično. Bilo je, da ponovim, i dobrih i loših stvari, ta utakmica ostaje iza nas. U današnjem fudbalu kad pobediš nemaš mnogo vremena da slaviš, kad izgubiš nemaš mnogo vremena da žališ. Čeka nas novi meč, u poziciji smo u kojoj želimo da budemo, mi se i dalje pitamo - istakao je Mitrović.

Srbija trenutno zauzima drugo mesto na tabeli G grupe i ima sedam bodova, dva više od trećeplasirane Crne Gore i tri manje od lidera Mađarske, koja je bolja i u međusobnom skoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading