DA LI NAGOVEŠTAVA DA JE SPREMAN ZA PREGOVORE!? Zelenski priznao da ga je ZAPAD razočarao: "Vidim neiskrenost u njihovim očima"!

Autor:

Svet

10.09.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zelenski je objasnio da vidi neiskrenost u rečima svojih partnera koji obećavaju stalnu pomoć.

DA LI NAGOVEŠTAVA DA JE SPREMAN ZA PREGOVORE!? Zelenski priznao da ga je ZAPAD razočarao: "Vidim neiskrenost u njihovim očima"!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je da je počeo da sumnja u iskrenost nekih zapadnih saveznika Kijeva, koji su tvrdili da će uvek podržavati ukrajinske oružane snage.

U intervjuu za britanski magazin Ekonomist, on je objasnio da vidi neiskrenost u rečima svojih partnera koji obećavaju stalnu pomoć.

- Imam taj osećaj kada čitam, čujem i vidim u njihovim očima kada kažu: „Uvek ćemo biti sa vama." Ali vidim da on ili ona nisu ovde, nisu sa nama - rekao je Zelenski.

Podsеćamo, američki državni sekretar Entoni Blinken rekao je da će, ukoliko Moskva pokaže interesovanje za pregovore o Ukrajini, Kijev pristati da ih započne, a Vašington će podržati mirovni proces. Odnosno, on je zapravo najavio spremnost ukrajinskih vlasti da pregovaraju sa Rusijom o okončanju rata.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading