"TREBA MI MUŽ, A NE ISTORIJSKA LIČNOST" Prva dama Ukrajine uputila javno vapaj: Surov rat, sve ovo uzima danak...

Autor:

Svet

05.09.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olena Zelenska je takođe istakla svoje iskustvo skrivanja sa decom tokom ruske invazije, što je sigurno bilo veoma stresno i emotivno iscrpljujuće iskustvo.

"TREBA MI MUŽ, A NE ISTORIJSKA LIČNOST" Prva dama Ukrajine uputila javno vapaj: Surov rat, sve ovo uzima danak...

Foto: Tanjug/AP

Olena Zelenska, supruga ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, požalila se u intervjuu za BBC da joj suprug nedostaje i da joj je potreban muž, a ne istorijska ličnost.

Njene izjave ukazuju na teškoće koje su se pojavile u njihovoj vezi zbog političkih obaveza i stresa povezanih sa ruskom invazijom na Ukrajinu.

Naglasila je da, iako je njen suprug postao istorijska ličnost kao predsednik Ukrajine, ona i dalje oseća potrebu za njegovim prisustvom kao mužem. To naglašava njenu želju za bliskošću i podrškom u svakodnevnom životu, koje su često izazovne zbog političke odgovornosti predsednika.

- Ovo bi moglo da zvuči sebično, ali potreban mi je muž, a ne istorijska ličnost da bude pored mene - poručila je ona.

Takođe je podelila svoju zabrinutost zbog nedostatka vremena koje provode kao porodica, posebno u vezi sa njihovom decom. Njen sin nedostaje ocu, a njihova ćerka oseća ograničenja u svom životu zbog situacije u zemlji.

- Ali držimo se, imamo snage i u emocionalnom i fizičkom smislu. Sigurna sam da ćemo to podneti - dodala je.

Objasnila je da njen suprug ne živi sa porodicom, ali da se viđaju, iako ne onoliko često koliko bi želeli.

- Mom sinu nedostaje otac. Boli me kada vidim kako moja deca ništa ne planiraju. Ćerka nam ima 19 godina. Njeni vršnjaci maštaju o putovanjima, o novim doživljajima, emocijama. Ona nema takvu priliku - rekla je Olena Zelenska.

Olena Zelenska je takođe istakla svoje iskustvo skrivanja sa decom tokom ruske invazije, što je sigurno bilo veoma stresno i emotivno iscrpljujuće iskustvo. Nakon toga, ona je preuzela aktivnu ulogu u diplomatskim naporima i borbi za Ukrajinu.

Njene izjave ukazuju na složenost i izazove koje političke obaveze predsednika mogu doneti njegovoj porodici, istovremeno naglašavajući važnost podrške i bliskosti u bračnom odnosu i porodičnom životu.

- Niko ne može da zna šta ga čeka. Uostalom, niko nije mogao da zamisli da će se u 21. veku ovakav rat voditi usred Evrope. Surov, krvav rat. Ukrajinci veruju u pobedu, a mi ne znamo kada će do nje doći. Ovo dugo čekanje i stalni stres uzimaju danak - rekla je Olena Zelenska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading