POTPUNO GOLA IVANA DUDIĆ: Vrela glumica bez donjeg veša izaziva na blud, sve usnimila telefonom (FOTO)

Autor:

Zabava

06.09.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica izmamila uzdahe jačeg pola zbog obnaženog izdanja!

POTPUNO GOLA IVANA DUDIĆ: Vrela glumica bez donjeg veša izaziva na blud, sve usnimila telefonom (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Glumica Ivana Dudić ne prestaje da izaziva veliku pažnju javnosti, a šta god da objavi na društvenoj mreži Instagram, domaći mediji odmah prenesu, jer sve popularnija umetnica neretko objavljuje fotografije u provokativnom izdanju.

Tako je bilo i ovog puta, kada je Dudićeva na svom zvaničnom profilu na pomenutoj socijalnoj platformi podelila "stori" na kojem, po svemu sudeći, leškari u svom domu bez donjeg veša.

Naime, kako je otkrila u svojoj objavi, Ivana ima problema sa pakovanjem, jer će se uskoro ponovo naći na nekom putu, što joj po njenoj reackiji teško pada, međutim, svima je "za oko" zapala njena poptuno gola, izvajana zadnjica.

Podsećanja radi, Ivana Dudić jedna je od retkih mladih glumica koja je otvoreno pričala o snimanju scena vrele akcije, a kao jedno od neprijatnijih sećanja istakla je snimanje eksplicitnih scena u seriji "Crveni mesec".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading