"NEĆE ME BITI ZA PAR SEDMICA" Milić Vukašinović se oprašta sa životom iz bolnice, njegove reči LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor: P. R.

Zabava

06.09.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milić Vukašinović se slabog srca i potresnim rečima obratio iz bolnice, zdravstveno stanje sve lošije!

"NEĆE ME BITI ZA PAR SEDMICA" Milić Vukašinović se oprašta sa životom iz bolnice, njegove reči LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: ATAImages

Roker Milić Vukašinović već izvesno vreme je u lošem zdravstvenom stanju, a juče je trebalo da bude ponovo operisan, nakon što je zadobio komplikacije zbog tzv. bolničke bakterije, koja je usledila nakon hitne intervencije zbog aneurizme noge.

Kako Vukašinović sada otkriva, doktori tek treba da mu ugrade stent, jer mu je srce znatno oslabilo.

- Dobio sam vodu u plućima. Nisam ranije imao problema sa srcem, ali valjda od teške operacije i te bakterije koja se pojavila, srce je oslabiloStent još uvek nisu ugradili, taj najveći krvni sud moraju da očiste da bi stent funkcionisao. Sada čekam konzilijum da vidim da li će u petak da mi očiste - objasnio je roker, te dodao:

Republika

Foto: Republika.rs

Milić Vukašinović

- Danima ležim u bolnici, bio sam na intenzivnoj nezi, nisam mogao da ustanem, čistili su me i prali. Došao sam do poluintenzivne nege, sada mogu sam da idem do toaleta, ali toliko snage nemam, da tih nekoliko metara pešačenja deluje kao kilometar. Naporno mi je da dignem toalet papir - priznaje Milić.

Miliću teško pada i korigovana ishrana zbog zdravstvenog stanja.

- I hranu jedem dijetalnu... Nemam više tu bakteriju i pitao sam da li smem bar malo belog mesa sa roštilja da pojedem jer je organizam ojačao. Neće me biti za par sedmica... Optimista sam, ali sada sam realan. Mislio sam da ću umreti - kazao je pevač, o kome se pored lekara brine i supruga Suzana:

Republika

Foto: Facebook.com

Milić Vukašinović sa partnerkom Suzanom

- Dolazi Suzana stalno, baš sada treba da dođe da mi donese hranu - zaključio je roker za Blic.

Podsećanja radi, loše zdravstveno stanje Milića Vukašinovića usledilo je nakon operacije koje je prouzrokovala tzv. bolnička bakterija, zbog koje je hitno primljen u bolnicu.

Imao sam osećaj da ću se ugušiti i u tri ujutro smo zvali Hitnu pomoć, koja me je odmah prebacila u Urgentni centar u Beogradu. Ali me noga isto boli kao nakon operacije. To je takav rez šest centimetara dubok, onda su i neke nerve prezerali što nije trebalo i to sada boli. Nekontrolisano boli - kazao je on za Avaz, te istakao da nijedan lek koji mu doktori daju ne može da ublaži bolove, te da je od muke tražio onaj najgori - morfijum:

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Milić Vukašinović

Eto taj trodon, ne može mi ni on pomoći. Pojačali su, a sad sam rekao doktoru ima morfijum da mi date. Rekao je doktor ako trodon ne odradi hoće, ali se on kratko daje, neće da prave narkomana od tebe - rekao je muzičar, koji ne gubi optimizam i u najgorim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading