VOLIM TAJ OSEĆAJ: Dejan Stanković se predstavio navijačima Ferencvaroša!

Autor:

Sport

06.09.2023

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac delija ima novi posao.

VOLIM TAJ OSEĆAJ: Dejan Stanković se predstavio navijačima Ferencvaroša!

Foto: Profimedia

Legendarni srpski fudbaler i bivši trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, novi je šef stručnog štaba Ferencvaroša.

Popularni Mister je već stigao u Budimpeštu, a za klupski sajt je izneo svoje prve impresije.

Ferencvaroš je veliki klub gde ima mnogo pritiska, jer uvek moraš da pobediš. Volim taj osećaj. Moj život je takmičenje. Kada me je neko upitao da li sam spreman, rekao sam da sam rođen spreman. Čim dobijete poziv od ovako velikog kluba, morate da budete spremni. Biće poraza, remija, ali naš cilj je pobeda na svakom meču. Navijači moraju da znaju da ostavljamo sve na terenu, to je moja filozofija. Možeš da napraviš grešku u dodavanju, da promašiš gol, ali stav mora da postoji - rekao je novi strateg mađarskog velikana.

Stanković je prošle sezone, u Ligi Evrope, kao trener Crvene zvezde, vodio dva meča protiv svog novog kluba.

- Pogledao sam obe prošlogodišnje utakmice sa Crvenom zvezdom. Moram da napomenem da je Ferencvaroš prošle sezone napravio odlične rezultate, plasirao se u osminu finala Lige Evrope, vrlo, vrlo jakog takmičenja. I sve to postigao je igrajući izvrstan, moderan, brz fudbal. Te utakmice pokazale su snagu Ferencvaroša, na kom se nivou klub nalazi. Ekipa ima kvalitet da postigne dobre rezultate, ali moramo da postanemo pravi tim, to je jedini način da zaista postanemo jaki - poručio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading