LUNA SA STOMAKOM DO ZUBA POMAŽE NAPUŠTENIMA: Gest trudne pevačice rastopio sva srca, evo šta radi sa Markom u osmom mesecu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

31.08.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljivi kadrovi trudne Lune Đogani i njenog supruga, Marka Miljkovića.

LUNA SA STOMAKOM DO ZUBA POMAŽE NAPUŠTENIMA: Gest trudne pevačice rastopio sva srca, evo šta radi sa Markom u osmom mesecu (FOTO)

Foto: Instagram.com

Luna Đogani, Marko Miljković

Poznati bračni par, Luna Đogani i Marko Miljković, odlučili su da posete Nikolu Stojkovića iz Srbobrana, koji se brine o raznim životinjama od svoje osme godine.

Podsećanja radi, velikodušni mladić uspeo je da udomi preko 500 pasa, mačaka i drugih životinja. Trenutno se kod Nikole u smeštaju nalazi 102 psa, od kojih je 93 za udomljavanje, a Luna i Marko su rešili da mu pomognu u njegovoj misiji, te su razgovor sa njim objavili na svom Jutjub kanalu.

- Ovo je predivno jedno mesto, svaka čast Nikoli koji se trudi. Došli smo ovo da vam snimimo i da pomognemo koliko možemo - istakao je Miljković, pa je dao reč trudnoj supruzi Luni:

- Želela sam da lično upoznam Nikolu i da ga pogledam u oči. Ono što on radi je zaista predivno. Jedan je od retkih koji nešto ovako radi. Puno je ovde prelepih i tužnih priča - dirnuto je zaključila Luna.

Bračni par je apelovao na javnost da Nikoli i nezbrinutim životinjama pomognu koliko mogu, a svoje molbe podelii su i na svojim Instagram profilima.

- Velika ljubav prema životinjama me ispunjava i čini srećnom, kada na bilo koji način doprinesem da se jedna životinja usreći spavam mirno i spokojno! Danas smo posetili Nikolu i videli koliko on brine, čuva i pazi na napuštene pse koji nisu imali sreće da ih neko voli i pazi... Oni su svi puni ljubavi i nežnosti, samo traže svoju porodicu! Moja imenakinja Luna je osetila da imamo neke sličnosti (smeh). Uživala sam, osećam se ispunjeno i srećno, uradili smo dobro delo i zbog toga mi je srce puno... Pomažite koliko možete - napisala je Đoganijeva u okviru svoje objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading