STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LESKOVCA: Poginula jedna osoba - povređeni prebačeni za NIŠ!

Autor:

Hronika

11.09.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vozilu marke „kia“ čiji je vozač, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta, nalazili su se strani državljani.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LESKOVCA: Poginula jedna osoba - povređeni prebačeni za NIŠ!

Foto: youtube.com/Belle amie

Klinički centar Niš

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u blizini Leskovca.

U leskovačkoj Policijskoj upravi nam je rečeno da im je saobraćajna nesreća prijavljena oko 13 časova uz potvrdu da je jedna osoba stradala na licu mesta, a da su tri osobe zadobile povrede zbog kojih su transportovane u niški Univerzitetsko-klinički centar.

U vozilu marke „kia“ čiji je vozač, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta, kako nezvanično saznajemo, nalazili su se strani državljani.

Prema tim informacijama oni su se kretali iz pravca Niša ka Leskovcu, a do nesreće je došlo kod skretanja za Gadžin Han odnosno u blizini petlje „Brestovac“. U smrskanom vozilu, koje se zaustavilo kada je udarilo u zaštitnu ogradu kraj auto-puta, se navodno nalazilo i dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading