UHAPŠEN SRPSKI PEVAČ: Isplivala slika iz zatvora!

Autor:

Zabava

12.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija šokirala sve njegove fanove!

UHAPŠEN SRPSKI PEVAČ: Isplivala slika iz zatvora!

Foto: instagram.com/ sreckokrecar

Danas je na društvenim mrežama osvanula slika pevača, Srećko Krečar, koja je na prvi pogled šokirala sve njegove pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, pevač se slikao u zatvoru, u pratnji policajca.

Međutim, iako su se svi u trenutku zabrinuli, Sećko je objasnio da se radilo samo o snimanju za spot za njegovu novu pesmu koju je najavio. 

Srećko važi za jako traženog pevača za nastupanja po privatnim veseljima, a poznato je da je dobijao i brojne ponude za snimanje dueta od svojih mlađih kolega. 

Jeste, imao sam mnogo ponuda. Ja sam to naravno odbijao jer to nije bilo ni adekvatno pevanje, a ni adekvatna pesma. Bilo je i ponuda od nekih koji su imali dobre vokalne sposobnosti, ali to nije bilo to jer nam pesma prosto nije legla. Ne volim da snimim nešto tek da bih snimio – priznao je pevač, pa otkrio kako je došao do saradnje sa Adreanom Čekić. 

 

 

To je definitivno za mene i moju karijeru obeležilo ovu godinu. To je jedan megahit, no, malo mi je samo krivo što je izašao u februaru, a cela ova situacija oko korone je počela u martu. Pesma je postigla ogroman uspeh, ali mi je žao što nismo imali prilike da je pevamo na terenu i na nastupima. Nisam mogao da odbijem da snimim pesmu sa njom, ali nismo je uradili samo zbog prijateljstva, već zato što nam se pesma svidela i stvarno smo uživali dok smo je pevali – rekao je Srećko za 24 sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading