NUĆI I VOJAŽ NAJAVILI SPEKTAKL NA KONCERTU: Brojimo krune u karijeri, biće suza!

Autor:

Zabava

12.09.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nući i Vojaž zapevaće pred beogradskom publikom 6. oktobra u Hangaru prestoničke luke.

NUĆI I VOJAŽ NAJAVILI SPEKTAKL NA KONCERTU: Brojimo krune u karijeri, biće suza!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nući Vojaž

Popularni treperi Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući, koji već godinama unazad važe za jedne od najpopularnijih izvođača na domaćoj javnoj sceni, posebno među mlađom generacijom, najavili su svoj prvi solistički koncert koji će se održati 6. oktobra u Hangaru, Luka Beograd. 

Naime, Vojaž i Nući će početkom sledećeg meseca, kada je koncert najavljen, napraviti pravi spektakl, međutim, na velikoj sceni se neće naći sami, te će se pod sloganom događaja “Nucci x Voyage & friends: Balkan daje sve” pojaviti i njihove brojne, popularne kolege koje će ceo događaj podići na još veći nivo. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vojaž i Nući

Spremili smo Nući i ja bombu za oktobar, ide koncert kojem se mnogo radujemo, i mislim da će ljudi pasti u nesvest kada budu videli šta smo sve pripremili za njih. Mi postojimo zbog naših fanova i želimo da i pružimo spektakl za pamćenje. Imaćemo i goste, biće to prava ludnica i jedva čekam 6. oktobar da se “upišemo” u istoriju - kazao nam je Vojaž uzbuđeno, te najavio da će na koncertu obožavaoce obradovati i nekim novitetima:

 ⁃ Da, spremamo nešto u tajnosti, ali ne smem to da otkrivam, neka to bude iznenađenje za sve! Niko neće biti razočaran, naprotiv, mislim da će ovo biti baš pravi domaći zadatak za sve - zaključuje mladi treper za Republiku. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vojaž

Nući, sa druge strane, kaže da, osim velikog uzbuđenja pred koncert, ne otpisuje i da padne koja suza na bini. 

 ⁃ Pa, pazi, biće sigurno emotivno. Ovo je veliki korak u našoj karijeri i ponosan sam na sve što smo dosad uradili, kao i na ono što tek sledi. Radujem se druženju sa fanovima, pružićemo im nezaboravno iskustvo, u to sam siguran - istakao je Panić, te otkrio da će se i njegova porodica naći u Hangaru 6. oktotbra: 

 ⁃ Porodica je ponosna na mene, naravno, i biće na ovom koncertu. Podržaće nas svojim prisustvom. Brojim krune u svojoj karijeri, imamo ih nekoliko, a ovo je zasigurno jedna - rekao je popularni treper za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nucci

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading