VOJAŽ VIŠE NE KRIJE DEVOJKU! Konačno je pokazao, pa otkrio koliko mu ZNAČI! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

24.08.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni treper konačno pokazao svoju novu devojku!

VOJAŽ VIŠE NE KRIJE DEVOJKU! Konačno je pokazao, pa otkrio koliko mu ZNAČI! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com/tamarakujacic, M.P./ATAImages

Popularni mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž uhvaćen u je Oslu sa novom devojkom, tiktokerkom i influenserkom Tamarom Kujačić. Naime, jedan tiktoker ga je slučajno sreo i usnimio ih je zajedno. Tamara i Vojaž, koji su se držali za ruke, odmah su se pustili i on se obratio publici tiktokera koji ih je usnimio.

- Brate, koja je šansa da tebe sretnem u Oslu? - pitao ga je tiktoker.

- Tebra, abnormalno velika - našalio se Vojaž.

Danas je talentovani treper prvi put objavio devojku javno i to na svom storiju na društvenoj mreži Instagram. Vojaž, koji danima unazad reklamira izlazak svoje nove pasme "Svrati", usnimio je svoju novu devojku, te istakao da ga ju je ona odobrila.

- Ona je odobrila "Svrati". To je to - napisao je Vojaž.

Veruović je pre toga objavio i sliku sa njom, gde se njih dvoje drže za ruke.

Republika

Foto: Instagram.com/voyage.mp3

 

Inače, Vojaž i Nući su zakazali prvi solističi koncert za 6. oktobar. Na ovom spektaklu, koji će redefinisati industriju zabave i pomeriti granice aktuelne muzičke scene, nastupaće i  Zera, Crni Cerak & Lacku, Corona, Rimski, Popov, Henny, Desingerica x Pljugica, Gazda Paja i Sajfer. Ovo inače nije sve, već samo neke od superzvezda novog muzičkog talaza, koji će, kako kažu, već najavljeni spektakl pretvoriti u kultnu beogradsku priču i iskustvo koje će nadmašiti aktuelne okvire urbane muzike, ne samo prestonice, već čitavog regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading