SVI SU MISLILI DA JOJ JE DEDA! Pevačica u krilu 30 godina starijeg, procurile VRELE FOTKE sa plaže!

Autor:

Zabava

24.08.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Simeunović u krilu 30 godina starijeg supruga!

SVI SU MISLILI DA JOJ JE DEDA! Pevačica u krilu 30 godina starijeg, procurile VRELE FOTKE sa plaže!

Foto: Instagram.com/zorana.simeunovic

Zorana Simeunović

Pevačica Zorana Simeunović, koja se proslavila u takmičenju "Zvezde Granda", objavila je slike sa letovanja u Egiptu, gde uživa sa svojim 30 godina starijim suprugom Stevom Simeunovićem.

Pevačica se uslikala kako hitmejkeru sedi u krilu, dok na sebi ima kupaći kostim, a on šorts za kupanje, a ovu fotografiju objavila je na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com/zorana.simeunovic

 

Njih dvoje su se venčali 2018. godine , a Zorana je na jednoj fotografiji otkrila da mu tepa tako što ga zove "gospoče".

Svojevremeno je pričala o talentu svog supruga, te istakla da bi on bio najveća zvezda da žive u Americi.

Republika

Foto: Instagram.com/zorana.simeunovic

 

- Da smo u Americi, Steva bi bio najveća zvezda, koja ne bi više ni morala da radi. Na ovoj dodeli sam se prvi put osećala rame uz rame sa Stevom, gledala sam često priznanja koja je dobijao, ponosila se i jedva čekala da se i moja nalaze na istoj polici kao njegova. Ponosna sam na dosadašnji rad i način na koji gradim karijeru. Priznajem da bih volela da se Steva sada malo odmori od svega, i od pisanja i od studijskog posla, i da ja radim za nas, ali ništa od toga, jer je muzika njegov pokretač. Razliku u godinama zaista ne osećam, jer je on pun energije - rekla je Zorana jednom prilikom.

Republika

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

- Za muziku sam uvek inspirisan, a pogotovo otkad sam sa Zoranom, ona mi daje snagu i ništa mi nije teško - nadovezao se tada hitmejker.

Oni su sarađivali na njenom albumu koji je izašao prošle godine, a gde Zorana ima duet sa Anom Bekutom. Dobitnici su nagrade Car Konstantin i Carica Teodora u Nišu - ona za otkriće godine, a on za dugogodišnji rad na estradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Eto!

24.08.2023 11:48

Vise nego ocigledno - prava ljubav.