DELIJE SU ODUŠEVLJENE! Zvezda dovodi još TRI pojačanja!

Autor:

Sport

24.08.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ne nameravaju da se zaustave.

DELIJE SU ODUŠEVLJENE! Zvezda dovodi još TRI pojačanja!

Foto: Republika

Delije protiv Monaka

Svih 11 utakmica u prethodnom periodu, računajući i prijateljske mečeve, Crvena zvezda je rešila u svoju korist.

Poslednja u nizu pobeda ostvarena je nad Spartakom (3:0) na Marakani, dok su izabranici Baraka Bahara u tri meča kod kuće, od četiri odigranih ostvarili gol-razliku 12:0!

Pre toga, savladani su Napredak (4:0) i na premijeri Vojvodina (5:0), a na gostovanju lučanska Mladost koja je, ujedno, jedina savladala Zvezdinu odbranu (4:1).

Evidentno je da crveno-beli rutinski izlaze na kraj sa rivalima, ali domaće prvenstvo ne može se meriti sa Ligom šampiona, gde od jeseni srpskog predstavnika čekaju velika iskušena.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Zvezdan Terzić

Iako izgleda da je Crvena zvezda daleko ispred konkurenciju, generalni direktor Zvezdan Terzić naglašava da nije nemoguće da još neko pojačanje stigne na Marakanu, iz dva razloga.

- Ne jurimo nikoga, imamo dobar tim. Mislim da bi nam dobro došla još tri igrača na tri različite pozicije. Međutim, koliko je to dobro, toliko je i loše. Prvo, trošiće se novac na dovođenje tih igrača i na njihove plate, zatim, biće više nezadovoljnih igrača u svlačionici. Sada se negde iskristalisalo 11 najboljih… Ako ih dovedemo, trojica će morati na klupu... - rekao je Terzić za "Žurnal".

Neće klub sa najvećeg srpskog stadiona da pravi gomilanje nezadovoljnih igrače, ali ni da preplaćuju fudbalere na kojima kasnije ne može da ostvari profit.

- Nama se nudi fenomenalan igrač koji će sigurno pomoći Zvezdi, ali recimo je 90. godište, ima33 godine i treba mu dati platu od 1.200.000 i sigurno bi pomogao Crvenoj zvezdi. Da li nam to sada, u ovom trenutku, treba? Nije važno ime… Ne volim da trošim pare, ja volim da investiram pare. A kada dovodimo igrače koji su mladi to je investicija… Ko mi garantuje da ćemo, ako dovedemo sad tri-četiri igrača, uzeti tri-četiri boda više?! Svaki bod je 1.100.000 evra i moramo da vodimo balansiranu politiku - istakao je Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Paok

24.08.2023 12:21

Dali ce biti odusevljeni posle prve međunarodne utakmice ha ha posle ce placi srno moja