DA LI ĆE SE TERZIĆU ISPUNITI ŽELJA? Generalni direktor Zvezde HOĆE Real u grupi Lige šampiona! Evo ko su druga DVA kluba!

Autor:

Sport

24.08.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani se sa nestrpljenjem očekuje izvlačenje kuglica u Nionu.

DA LI ĆE SE TERZIĆU ISPUNITI ŽELJA? Generalni direktor Zvezde HOĆE Real u grupi Lige šampiona! Evo ko su druga DVA kluba!

Foto: FK Crvena zvezda

Dok ostali evropski klubovi u Evropi biju bitke u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Crvena zvezda željno čeka žreb u sedištu UEFA, kada će dobiti protivnike.

Svi navijači srpskog prvaka imaju različite želje, sa kim bi voleli da njihovi ljubimci odmere snagu od jeseni, a sada je svoje stavove izneo i Zvezdan Terzić.

Generalni direktor crveno-belih otkrio je u razgovoru za "Žurnal" kako bi voleo da izgleda sastav Zvezdine grupe posle 31. avgusta, kada će se obaviti izvlačenje kuglica u Nionu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

- Pa, recimo, voleo bih da u jednoj varijanti bude to Barselona, Mančester junajted, Crvena zvezda i Seltik. To mi je broj jedan želja. A, druga: da dođe Fejenord iz prvog šešira, Real Madrid iz drugog i iz četvrtog neka od ekipa iz kvalifikacija. Prva varijanta Barselona, Mančester junajted, Zvezda i Seltik - atraktivni, a možemo da igramo. A u nekoj drugoj varijanti, Fejenord, Real Madrid, Crvena zvezda i neka od ovih iz kvalifikacija. Ne bih ja voleo Francuze... - rekao je Terzić za "Žurnal" i nastavio:

- Hoću Real Madrid, Barselonu, Mančester... Zvezdi svih ovih godina nedostaje Real Madrid. Potrebna je utakmica s Real Madridom, Barselonom, Mančester junajtedom. To je ono što treba. Potreban nam je Real Madrid ili Barselona. Barselona i Mančester se muče, gledam sada redovno. Velika imena, muče se, Mančester se takođe muči - istakao je ZVezdan Terzić, generalni direktor srpskog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading