MOGLO JE DA BUDE FATALNO! Život ćerke Lee Kiš bio UGROŽEN!

Autor:

Zabava

24.08.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada voditeljka otvorila dušu o situaciji koja je mogla da bude kobna po nju!

MOGLO JE DA BUDE FATALNO! Život ćerke Lee Kiš bio UGROŽEN!

Foto: instagram.com/saramiajokic

Sara Mia pleni izgledom gde god se pojavi

Ćerke Lee Kiš, Sara Mia Jokić, krenula je majčinim voditeljskim stopama. Mlada voditeljka ne voli da govori o svom privatnom životu, ali je nedavno otkrila da je imala neprijatno iskustvo, koje je ostavilo traga na nju.

Ona se osvrnula na svoje detinjstvo, te priznala da je imala situaciju koja je mogla da se završi kobno po nju. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sara Mia Jokić

- Detinjstvo pamtim kao prelepo, imam puno prijatelja iz osnovne škole, i još uvek se družimo. A kada govorimo o školi, postojale su neke faze i situacije sa kojima sam morala da se nosim, koje nisu bile lake, ali nisam se dala. Nije bilo jednostavno biti istaknut iz mase zbog toga što si dete poznatog roditelja. Postojalo je milion situacija u kojima je bilo teško snaći se kao jako mlad. Postoji jedna koju ću pamtiti ceo život sigurno jer je mogla da se završi kobno po mene - napisala je Sara pa nastavila:

- Život mi je bio ugrožen. Iako nije bila stvar vršnjačkog nasilja (mada je na kraju tako ispalo), već su nastavnici jedan dug vremenski period vršili pritisak na mene i toliko me sabotirali u svakom smislu da se to naravno prenelo na jednu problematičnu grupu dece koja je vodeći se time dovela i mene u veliki problem. Hvala Bogu nije se završilo fatalno – glasilo je u Sarinoj objavi nakon ove.

Mia se trudila da izađe iz senke poznatih roditelja i strpljivo je gradila svoj put. Jedno vreme je radila i na televiziji Studio B gde je bila prezenterka, a danas radi na Grand televiziji gde vodi emisiju "Bez filtera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading