VENČALI SE ANASTASIJA I GUDELJ: Cecina ćerka TAJNO stala na ludi kamen!

Autor:

Zabava

23.08.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija i Gudelj izgovorili sudbonosno "da" u manastiru nadomak Beograda!

VENČALI SE ANASTASIJA I GUDELJ: Cecina ćerka TAJNO stala na ludi kamen!

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i njen verenik Nemanja Gudelj izgovorili su sudbonosno "da". Njih dvoje su se prošlog meseca verili na Ibici, a do venčanja je došlo u manastiruju Rajinovac, nadomak Beograda, prenosi "Blic".

Radosne vesti je pevačica podelila na svom Instagram profilu, gde je objavila slike sa burmama. Kako je otkrila, odlučila je da promeni prezime.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Gospodin i gospođa Gudelj - napisala je Anastasija.

Anastasija se, inače, trenutno nalazi u Sevilji sa Nemanjom, koji igra u tamošnjem istoimenom klubu. Pre nego što je objavila sliku sa burmama, Anastasija je podelila i zanimljivu poruku.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Ako obratiš pažnju na šablone u svom životu, uvidećeš da je na kraju sve uvek došlo na svoje mesto. Sve te je uvek vodilo ka nekom poboljšanju, spoznaiji, boljem način razmišljanja, postavljanju granica. Čak i one stvari koje si mislila da nećeš preživeti, ipak su se posložile. Takav je život. Dok postoji on, uvek se posloži na neko dobro - napisala je mlada pevačica.

Podsetimo, Anastasija je u petom mesecu izgubila dete koje je nosila. Nakon toga je usledio tužan period za mladu pevačicu, a onda se verila za svog izabranika. Veridba je bila tajna i krili su je mesec dana, kao što su sakrili i venčanje. Njena majka Svetlana Ceca Ražnatović se još uvek nije oglasila povodom ovoga.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija i Gudelj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading