MESEC DANA KRILI DA SU VERENI: Otkriveni svi detalji tajnog plana Anastasije i Gudelja!

Autor:

Zabava

29.07.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i fudbaler su mesec dana krili vest o veridbi

MESEC DANA KRILI DA SU VERENI: Otkriveni svi detalji tajnog plana Anastasije i Gudelja!

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i njen partner fudbaler Nemanja Gudelj sinoć su na društvenim mrežama objavili romantični snimak veridbe, a kako "Blic" otkriva, oni su se verili pre mesec dana, ali su ovo krili od javnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija i Gudelj

Naime, veridba se desila pre mesec dana kad su njih dvoje boravili na Ibici. Anastasija i Gudelj su tada delili intimne trenutke na društvenim mrežama, ali niko nije znao da je do veridbe došlo.

Gudelj je Anastasiji priredio noć za pamćenje. Prvo su imali romantičnu večeru, a onda su uživali u perfomansu plesača i živoj muzici. Neizostavan deo iznenađenja bili su vatrometi, baloni i latice ruža. Latice ruža su se prostirale po podu i pokazivale joj put do initmne večere, gde joj je Nemanja uručio prsten i pitao je da se uda za njega i sa njim provede ostatak života. Ceo snimak možete pogledati u nastavku ovog teksta:

Podsetimo, nakon gubitka bebe u petom mesecu trudnoće, Anastasija se vratila u Srbiju, gde je provela vreme sa porodicom, a potom se sa Nemanjom vratila u Španiju, gde je Gudelj produžio ugovor sa svojim klubom u Sevilji.

Potom su uživaju u Francuskoj, a zatim je usledio i odmor na Ibici, gde je došlo do veridbe ovog para. Nemanja je u međuvremenu odlučio i da sredi svoj problem sa kosom, pa je tako otišao na operaciju presađivanja kose. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading